Art Erica Kraan

/Art Erica Kraan

Art Erica Kraan

Dienst

Workshops en cursussen boetseren; ontdek hoe ontspannend, gezellig en leuk boetseren is.

Ik wil graag contact over deze dienst

De vrouw achter Erica Kraan Art

Altijd was en ben ik bezig met creëren; schrijven, schilderen, dansen, boetseren. In de tijd dat ik er een aantal jaren alleen voor de zorg van mijn kinderen stond, zocht ik mijn ontspanning en uiting in creatie en bracht die ook over naar mijn eigen en andere kinderen.

Krachtwoord

Passie

Natuurelement

Vuur.. mijn passie zet mij in vuur en vlam. Vuur geeft warmte en licht, maar moet goed onder controle gehouden worden. Dat houdt me scherp.

Motto

Creatie brengt balans. Het brengt en houdt mij in balans. Hier kan geen therapie tegenop!

Meer over Erica Kraan Art

Opgegroeid als oudste dochter van 3 in een warm, beschermd maar tegelijkertijd nuchter gezin, waarin creativiteit werd gewaardeerd, maar er verlangd werd dat ik een degelijke opleiding volgde, waarmee je je brood kunt verdienen. Ik volgde dan ook financiële opleidingen en tot op heden ben ik voor enige dagen per week financial controller.

Na jaren zelf boetseerles gevolgd te hebben, besloot ik in 2016 voor mijzelf te beginnen. Ik heb de beschikking over een eigen atelier in Schagen. Een heerlijke plek waar ik, omringd door mijn eigen beelden en schilderijen, zelf kan werken en workshops en lessen boetseren geef. Een plek waar ook jij je welkom zult voelen en waar je gestimuleerd en begeleid wordt met het maken van jouw eigen beeld.

Dat kan in een eenmalige gezellige en leerzame workshop van 3 uur of, als je de uitdaging durft aan te gaan, tijdens lessen waarbij je de tijd neemt om jouw beeld uit te werken. Ik reik je de technieken aan om dit te verwezenlijken en denk met je mee. Ik ga met jou op ontdekking, naar wat jij wilt verbeelden in jouw beeld. Je zult verstelt staan over je eigen kunnen.

Goed om te weten

Erica Kraan - Art, atelier Langeloop 12-Q, 1742 PB Schagen.

Wisselen tussen dagdelen mogelijk. Lestegoed werkt als strippenkaart. workshops van 3 uur vanaf € 30. 4 lessen van 2,5 uur €90 inclusief materiaal

dinsdagavond 19.30 - 22.00 uur

donderdagmiddag 13.30 -16.00 uur

donderdagavond 19.30 - 22.00 uur

vrijdagmorgen 9.30 - 12.00 uur

Nooit geweten dat boetseren voelt als mindfulness.
Je wordt bij Erica warm onthaald met koffie, thee en een tafel voor lekkernijen. Direct voel je je op je gemak en even uit je eigen wereld. Want als je om je heen kijkt, word je stil van alle kunst die zij en cursisten hebben gemaakt. In ontspannen sfeer leert ze je details bij het boetseren. Je staat er versteld van wat je zelf maakt als je je creativiteit de vrije loop laat. Uniek en prettig om dit bij Erica te doen; een kunstenares met verstand van klei en zaken!

Jeanet Heinen, De Flevohoeve

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.