Bloementrip en eetbare bloemen proeverij

/Bloementrip en eetbare bloemen proeverij

Bloementrip en eetbare bloemen proeverij

Bloemen en eetbare bloemen proeverij

Bloemen en eetbare bloemen vormen de basis voor Floral Touch; het bedrijf van Anna Koster. Anna is bloemen connaisseur.

De Bloementrip is een unieke belevenis voor de smaak-papillen. Ik geef succesgarantie. Perfect toe te passen als spectaculaire opening van de borrel / buffet of juist als middel tegen de after-lunch-dip op je conferentie. Afhankelijk van de beschikbare tijd neem ik meer bloemen mee om te proeven en is er meer natuur te beleven door storytelling. Na de Bloementrip zijn jouw gasten / deelnemers weer helemaal fit en verfrist alsof ze een boswandeling hebben gemaakt.

’Met eetbare bloemen maak je van elke dag een feestje. Genieten van bloemen & planten bevordert creativiteit en vermindert stress. Ik noem het vitamine B3; Beter in Balans met Bloemen. Ik heb me gespecialiseerd in het gebruik van eetbare bloemen en deel deze kennis graag. Voor mij is natuur een levensbehoefte. Ben jij ook een natuurtalent? Laat je inspireren door de recepten, columns en blogs over eetbare bloemen en andere natuur.’

Anna Koster, bloemen connaisseur.

Ik wil graag contact over deze dienst

De vrouw achter Floral Touch, eetbare bloemen en workshops

Anna Koster is opgegroeid tussen de bloemen. Ze is creatief, nieuwsgierig en altijd aan het experimenteren zowel in de tuin als in de keuken. De eetbare bloemen kwamen op haar pad toen ze in Japan was om les te geven in het bloemschikken. Bloemen geven haar vitamine B3; Beter in Balans met Bloemen.

Ze raakt er niet over uitgepraat en geschreven. Na haar eerste boek ‘Bloemen met smaak’ is er al inspiratie voor een vervolg. Anna inspireert en enthousiasmeert haar publiek met haar eetbare-bloemenkennis en fleurige verhalen over de natuur.

We hebben de natuur nodig

Anna schikt met haar eetbare bloemen op het bord en dit zorgt voor meer natuurbeleving en gezondheid. De eetbare bloemen zijn biologisch gekweekt: puur natuur en dus ook veel beter voor de biodiversiteit. Met biologisch gekweekte planten en bloemen in je tuin lok je ook de hommels, vlinders en bijen. Meer natuur in je tuin en op je balkon, dat is toch echt om blij van te worden!

Krachtwoord

Passie; leven met passie.

Natuurelement

Vuur; van vurigheid en warmte.

Motto

Zorg goed voor de natuur want wij hebben de natuur nodig; de natuur heeft ons niet nodig.

rsz_anna_met_abc-kruid

Meer over Floral Touch en Anna  Koster

anna koster koffie viool livelyvelis gerda venema foto eetbare bloemen floraltouch

Eetbare-bloemen-proeverij

Geschikt voor conferenties, teambuilding en feesten. Een bloemenproeverij kan plenair of vanaf een sta-tafel gepresenteerd worden. Wat houdt het in: veel soorten eetbare bloemen zijn vooral heel mooi en feestelijk: het viooltje, de goudsbloem en het blauwe korenbloemetje. Een aantal hebben echter ook verrassende smaken: het afrikaantje, de Hosta en Oost-Indische kers. Spectaculair en alleen voor moedige mensen is er de ‘bloementrip’: het ABC kruid (ook wel Sechuan genoemd) dat een heftige sensatie in je mond teweegbrengt. Een eetbare-bloemen-proeverij is een totaal nieuwe en originele beleving van de natuur. De digitale foto-presentatie zorgt voor concrete informatie en inspiratie om er zelf mee aan de slag te gaan.

Vitamine B3

Een eetbare-bloemen-proeverij is een unieke belevenis voor de smaak-papillen. Ik geef succesgarantie! Naast het proeven is er (afhankelijk van de beschikbare tijd) informatie en zijn er tips voor toepassingen en recepten. Na de eetbare-bloemen-proeverij ben je geïnspireerd en voel je je verkwikt door de inname van vitamine B3: Beter in Balans door Bloemen.

Goed om te weten; ook van Anna Koster

U kunt nu ook ons boek ‘Bloemen met smaak’ en de minigids eetbare bloemen bestellen in onze webshop! Ook voor bloementrips, een proeverij, een presentatie of een workshop eetbare bloemen kun je bij Floral Touch van Anna Koster terecht! Zoekt u iets speciaals, dan horen wij het ook graag!

Anna weet heel veel over de natuur en over bloemen. Je raakt verwonderd als je hoort welke bloemen je allemaal kunt eten. En hoe je deze kunt verwerken in gerechten. Haar boek geeft heel veel aanvullende informatie. Een workshop volgen is overigens een absolute aanrader.

Yvette

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.