Economie van de Liefde

/Economie van de Liefde

Economie van de Liefde

Dienst

Boek: Economie van de Liefde.

Economie van de Liefde combineert liefde en economie, man en vrouw, mens en maatschappij. In de ‘Economie van de Liefde’ beschrijft de makelaar van de samenleving Mariska Appelman haar ervaringen en visie op een ideale wereld. De opbrengsten van het boek gaan naar The Style Foundation (www.thestylefoundation.nl) waarmee Mariska haar gedachtegoed in de praktijk brengt.

Ik wil graag contact over deze dienst

De vrouw achter De Stijl Media

Ik was begin twintig toen ze als makelaar toetrad tot de wereld van geld, macht en – helaas ook – oneigenlijkheid. Ondanks dat boeide het vak mij en werd ik geraakt door de verhalen aan de keukentafel. Ook tijdens mijn culturele, internationale reizen maakte ik kennis met een grote diversiteit aan mensen. Het gaf mij een belangrijk inkijkje in de huidige samenleving. Ik werd bewust van de onhoudbaarheid van het huidige economische systeem en de noodzaak van een omwenteling. Vanuit de Westfriese klei kneed ik mijn inzichten tot een geheel en maak ze praktisch inzetbaar. Op mijn manier, mijn eigen STIJL. Vanuit mijn ervaringen schreef ik het boek Economie van de Liefde. Ter bewustwording en het gezamenlijk uitrollen van mijn visie richting een holistische economie binnen een gevleugelde samenleving.

Krachtwoord

open

 

Natuurelement

Aarde, nuchter maar open voor spiritualiteit en alles wat verder reikt dan je met het oog kunt waarnemen.

 

Motto

Een gezonde eerlijke toekomst ligt in het creëren van een holistische economie binnen een kleinschalige gevleugelde samenleving.

 

Meer over De Stijl Media

Naast De Stijl Media ben ik de eerste vrouwelijke beëidigde makelaar geworden in 1968. De Stijl Makelaardij. En Vanuit het samenbrengen van mijn ervaringen, kennis en persoonlijkheid heb ik De Stijl Foundation opgericht. Met de intentie de wereld een beetje mooier te maken als iedereen leeft naar de filosofie van Economie van de Liefde.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.