Boek PowerVrouwen in beeld

/Boek PowerVrouwen in beeld

Boek PowerVrouwen in beeld

Dienst

Léontine van Geffen-Lamers, monument fotograaf, maakte het boek PowerVrouwen in Beeld. Een boek waarvan de opbrengst volledig gaat naar Free a Girl. Léontine heeft haar kwaliteit als fotograaf ingezet om dit maatschappelijke doel te steunen.

Het boek PowerVrouwen in Beeld is verkrijgbaar in de LivelyLiveshop gezet. Koop jij dit boek? Dan gaat de opbrengst volledig naar Free a Girl.

Free a Girl is een noodhulporganisatie die zich inzet om jonge meisjes uit gedwongen prostitutie te bevrijden. Daarnaast investeert de stichting in opvang, medische zorg, onderwijs en beroepsopleidingen, traumaverwerking en re-integratie van de slachtoffers. De afgelopen jaren hebben zij bijgedragen aan de bevrijding van meer dan 4.000 meisjes uit bordelen in Azië. Ook werken ze samen met politie en justitie om mensenhandelaren op te pakken en veroordeeld te krijgen. Om dit te bereiken, biedt Free a Girl financiële ondersteuning aan lokale organisaties waar onze toegevoegde waarde het grootst is.

Ik wil graag contact over deze dienst

De vrouw achter PowerVrouwen in Beeld

Ik ben Léontine en mijn dagelijkse werk is monumenten fotograferen. Naarmate ik ouder word merk ik dat ik steeds dankbaarder ben dat mijn wieg in Nederland stond. Onderdrukking en uitbuiting zijn woorden uit het nieuws, ik ken het (gelukkig) niet persoonlijk.
In de wereld zijn zo’n 1.2 miljoen meisjes slachtoffer van seksueel misbruik. Dit moet stoppen. Free a Girl zet zich in om meisjes te vinden, te bevrijden en te laten opgroeien in veiligheid en ze een toekomst te bieden. Daar wil ik graag aan bijdragen. Daarom gaat de opbrengst van het boek: PowerVrouwen in beeld naar dit goede doel!

Krachtwoord

Aandacht. Met aandacht leg ik monumentale details en gebouwen vast op beeld.

Natuurelement

Lucht, met de zon aan de hemel komen monumentale panden het beste tot hun recht.

Motto

Loslaten en vertrouwen hebben.

Leontien van Geffen

Meer over MF Monument Fotografie

MF

Léontine van Geffen-Lamers is specialist in het fotograferen van monumentale panden. Het boek PowerVrouwen is voor haar een bijzondere uitvoering van haar werk! Zo legde ze Gabi vast op beeld.

‘Powervrouw Gabi ken ik ook al heel lang, vooral online. Wij schreven samen op een forum voor moeders die kinderen borstvoeding geven. Hoewel we niet zo ver van elkaar wonen, zochten we elkaar niet op, maar bleven elkaar wel volgen. Gabi is van oorsprong psychiatrisch verpleegkundige. Een aantal jaren geleden maakte ze de grote sprong om haar hart te volgen. Ze opende een bakwinkel. In deze winkel werken o.a. jongeren met een (psychiatrische) beperking.’

‘Ik fotografeerde Gabi thuis in haar woonkamer.’ aldus Léontine.

Naast de ambitie om Free a Girl voor zoveel mogelijk meisjes in te zetten, heeft Léontine de droom is om alle grote, belangrijke monumentale gebouwen, zoals landgoederen, kastelen, paleizen en kerken van Nederland en West-Europa te fotograferen. Zoals een vakman ons prachtige erfgoed wil bewaren voor het nageslacht, zo wil Léontine graag haar steentje bijdragen door het te fotograferen.

powervrouwen in beeld

Goed om te weten

Léontine van Geffen-Lamers en LivelyLives zijn een samenwerking aangegaan om samen het boek PowerVrouwen in de LivelyLiveshop aan te bieden. In de wereld zijn zo'n 1.2 miljoen meisjes slachtoffer van seksueel misbruik. Dit moet stoppen. Free a Girl zet zich in om meisjes te vinden, te bevrijden en te laten opgroeien in veiligheid en ze een toekomst te bieden. Daar wil ik graag aan bijdragen. Daarom gaat de opbrengst van het boek: PowerVrouwen in beeld naar dit goede doel!

Léontine ontmoette ik tijdens een inspirerende zakennetwerk lunch in Amsterdam van een vrouwennetwerk. Léontine vertelde daar het verhaal over PowerVrouwen in beeld. Dit verhaal raakte mij en ik kocht het boek. Léontine en LivelyLives hebben een samenwerking afgesproken. Een voorbeeld voor anderen, die via info@livelylives.com altijd in contact kunnen komen over samenwerkingsmogelijkheden.

Jeanet Heinen, LivelyLives

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.