Business Event High End Ondernemen

/Business Event High End Ondernemen

Business Event High End Ondernemen

Meriam Slijkerman Business Coach

Business Event High End Ondernemen; Meriam leert ondernemers hoe je ECHT kan ondernemen vanuit vrijheid en autonomie. Vrijheid in geld, tijd en klanten. Verdien heel goed met hetgeen je het liefste doet, houd tijd over voor je gezin, jezelf of andere hobby’s en werk alleen met klanten waar jij mee wilt werken.

Leer hoge prijzen vragen voor je diensten;
Richt je business model effectief in;
Focus op gestelde doelen;
de concurrentie voorblijven door je uniek te onderscheiden;
Werken vanuit vertrouwen en kwaliteit.

Een nieuwe kijk op ondernemen en waardoor je zowel persoonlijk als zakelijk grote stappen zult maken!

Meriam Slijkerman Business Coaching geeft ook de tweedaagse Masterclass -High end innoveren- Jezelf uniek onderscheiden van de concurrentie. Binnenkort op LivelyLives.

Ik wil graag contact over deze dienst

De vrouw achter Meriam Slijkerman Business Coaching

Meriam woont samen met haar man en zoon Yannick (11) en dochter Pippa (1) in Zwaag. Haar labrador Lola, maakt haar gezin compleet. Haar grootste hobby is zingen. Meriam is leadzangeres van de meest leuke coverband van Noord Holland “Liever Live”. Verschillende (bedrijfs)feesten, bruiloften, verjaardagen, maar ook kermissen en feesttenten leuken zij op met onze opzwepende muziek. Dit doet zij samen met haar man, die gitarist is in dezelfde band. Verder houd ze van reizen, uit eten gaan en vooral veel leuke dingen doen in het leven.

Hoe kwam het zo?
Sinds 2008 is Meriam al ondernemer. Eerst nog naast haar baan in loondienst maar sinds 2013 geheel zelfstandig. Ze heeft verschillende functies uitgevoerd zoals: manager, projectmanager, adviseur, trainer en coach. In 2011 heeft ze de opleiding voor innovatief trainen gevolgd en heeft zij zich als trainer gespecialiseerd in “creatief denken buiten bestaande kaders”.
Haar belangrijkste drijfveer om zich te specialiseren in verkopen was zij zich zeer onbewust bekwaam voelde. Meriam heeft een grote drive om zichzelf uit te dagen en te ontwikkelen dus heeft zij besloten dat zij het niet alleen wilde leren maar ook andere ondernemers, die net als zij dit nooit geleerd hebben, hiermee wil helpen. Zij vond het een van de opleidingen ze heel veel aan gehad heeft als ondernemer (en ze heeft veel opleidingen gevolgd). Dit had te maken dat het effect zo groot is als je weet hoe het moet.

Meriam is superblij met de weg die zij is ingeslagen. Elke dag ontmoet zij mooie mensen, heeft ze interessante gesprekken en kan zij mensen echt helpen. Zeer waardevol is dit voor haar.

Krachtwoord

Vertrouwen.

Natuurelement

Vuur en water.

Motto

Als je kiest voor het leven dat je ECHT wilt, ben je als ondernemer het meest succesvol!

Meer over Meriam Slijkerman Business Coach

Meriam leert ondernemers hoe je Echt kan ondernemen vanuit vrijheid en autonomie. Vrijheid in geld, tijd en klanten. Verdien heel goed met hetgeen je het liefste doet, Hou tijd over voor je gezin, jezelf of andere hobby’s en werk alleen met klanten waar jij mee wilt werken. De eerste masterclass Business Event High End Ondernemen leert je je onderneming naar een hoger plan te denken en tillen. De Masterclass High end innoveren leert je jezelf uniek te onderscheiden van de concurrentie. In een wereld die in beweging is en groeiende variatie in aanbod kent.

Goed om te weten; ook van Meriam Slijkerman

Masterclass -High end innoveren- Jezelf uniek onderscheiden van de concurrentie. BESTAAT JOUW BEDRIJF NOG OVER 5 jaar? Regelmatig hoor ik de opmerking bij klanten “Er zijn al zoveel ondernemers die dit ook doen!” En dat klopt. Het aantal ondernemers in Nederland neemt toe, klanten zijn veeleisender en de concurrentie is groot! Hoe ga jij hiermee om als ondernemer? Kijk onder 'In the picture'.

Meriam is een professionele, gedegen en gedreven trainer in wat ze doet. Als trainee wordt je enthousiast van haar energie en haar overtuigingskracht. Vooral van de kracht om hogere doelen te stellen dan waar je op dat moment bij kunt. Om jezelf uit te dagen en te groeien naar dat level dat je eigenlijk graag wilt met jouw onderneming. Heerlijke energierijke omgeving om in te mogen leren.

Jeanet Heinen, LivelyLives

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.