Linda Coaching en Training

/Linda Coaching en Training

Linda Coaching en Training

Dienst

Linda Coaching en training; Linda verzorgt trainingen en lezingen over makkelijker communiceren met kinderen. Je wordt je bewust van je eigen manier van communiceren en die van je kind.

Meer informatie

Trainingen en lezingen over makkelijker communiceren met kinderen: word je bewust van je eigen manier van communiceren en die van je kind. Krijg inzicht in hoe communicatie werkt en hoe je makkelijker en duidelijker met je kind kunt communiceren.

Iedereen wil gehoord en gezien worden, ook onze kinderen. Wanneer je met aandacht communiceert en echt contact maakt, zorgt dat voor meer verbinding, voelt het kind zich ook echt gehoord en gezien en wordt jullie relatie sterker.

Als je je bewust bent van je communicatie en hoe je communiceert, kun je je kinderen meegeven wat je belangrijk vindt en zorg je voor verbinding in de relatie met je kind(eren).

Ook heb ik kennis van familieopstellingen, mindfulness, tijdlijnen en hypnose. Hypnose is bijvoorbeeld een prachtig middel om echt met je onbewuste in contact te komen en daardoor weer dichter bij wat je écht wilt.

Ik wil graag contact over deze dienst

De vrouw achter Linda Coaching en Training

‘Vanuit mijn NLP-opleidingen heb ik veel mooie inzichten en bewustwording gekregen, die ik graag wil doorgeven. In mijn trainingen en coaching is bewustwording de rode draad. Bewustwording van wat je doet, zegt en uitstraalt en de reacties die je daarop krijgt. Als je je bewust bent van je communicatie en hoe je communiceert, kun je je kinderen meegeven wat je belangrijk vindt en zorg je voor verbinding in de relatie met je kind(eren).

Het raakt me wanneer het stokt in de verbinding tussen ouders en hun kind. Of wanneer er voorbij wordt gegaan aan de behoefte of gevoelens van kinderen. Soms door haast in ons al zo drukke dagelijkse programma en soms ook doordat simpelweg zoveel dingen om ons heen de aandacht afleiden.’

Krachtwoord

Verbinding; iedereen wil gehoord en gezien worden, ook onze kinderen. Door met aandacht te communiceren ontstaat echt contact, waardoor meer verbinding ontstaat en de relatie sterker wordt.

Natuurelement

Water, ga mee in de stroom zodat het getouwtrek in de communicatie met je kind een liefdevolle dans wordt.

Motto

Ieder kind gehoord en gezien.

Meer over Linda de Groot

Ik ben Linda de Groot en ik werk als trainer en coach. Vanaf 2012 houd ik me bezig met mindfulness en NLP (Neurolinguïstisch Programmeren) en sinds 2016 heb ik een eigen bureau voor training en coaching.

Ik ben getrouwd met Dirk en moeder van Ian (5) en Kate (3).

Om te ontspannen, ruimte in mijn hoofd te creëren en nieuwe ideeën op te doen, loop ik regelmatig hard of maak ik wandelingen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.