Coachingsprogramma Meesterlijke Vrouw

/Coachingsprogramma Meesterlijke Vrouw

Coachingsprogramma Meesterlijke Vrouw

Dienst

Coachingsprogramma Meesterlijke Vrouw is een mooi programma voor ambitieuze vrouwen, die al geruime tijd voelen dat ze het anders willen doen, maar niet weten hoe. Het begeleidt jou succesvol naar meer rust, persoonlijke ruimte en voldoening in jouw leven. Je hoeft het niet alleen te doen.

Coachingsprogramma Meesterlijke Vrouw; als je meedoet aan het Meesterlijke vrouw programma ontdek je wat je het allerliefste wilt doen en hoe je dat ook succesvol in je leven kunt doorvoeren. Het Basis programma is geheel online en doe je op jouw moment. Het Plus programma biedt daarbovenop 3 coachsessies, zodat je beter zicht krijgt op wat er voor jou speelt en natuurlijk is de coaching ook een duwtje in de rug. Het exclusieve programma is zowel online, 1-op-1 als in een groep, waardoor je gedurende 9 maanden een boost geeft aan jouw persoonlijke ontwikkeling. En dat hoef je niet alleen te doen.

Wil je me eerst beter leren kennen? Vraag dan via “gratis “op mijn website www.sonjajansen.nl mijn e-book aan. Daarin zet ik je met vragen ook al aan het denken.

Wil je het programma volgen, dan bestaat maximaal uit de volgende onderdelen:
• 10 modules met 10 onderwerpen om aan de slag te gaan;
• Persoonlijke coachsessie via Skype;
• Besloten Facebookgroep;
• 4 live trainingsmiddagen op ontdekkingsreis naar je eigen keuzes;
• Delen met gelijkgestemde vrouwelijke professionals.

Basisprogramma €585, Plusprogramma €895, Exlusiefprogramma €2495.

Coachingsprogramma Meesterlijke Vrouw en lid van LivelyLives; dan geniet je van een bonus. Je krijgt dan een online meditatiecursus voor beginners ter waarde van €125. Je krijgt dan 5 achtereenvolgende weken een filmpje van mij met een audiofragment, zodat jij kan gaan ervaren wat meditatie voor jou kan doen.

Ik wil graag contact over deze dienst

De vrouw achter Sonja Jansen Coach & vertrouwenspersoon

Sonja is een ambitieuze vrouw, die in het verleden vrijwel geheel in haar hoofd leefde. Dat heeft ze moeten bekopen met een burn-out. Door die levenservaring én haar kennis als professioneel coach begeleidt zij nu vrouwen die alle ballen in hun leven in de lucht houden en daarin vastlopen. Dat geeft haar veel voldoening.

‘Jaren heb ik succesvol gewerkt als jurist. Zowel door mijn werkgevers, collega’s als klanten werd ik gewaardeerd. Ik had niet door dat ik heel ver van mezelf was geraakt. Daar was een burn-out voor nodig om mij duidelijk te maken dat het zo niet verder kon. En dat proces van herstel ging met vallen en opstaan. Door die levenservaring en mijn kennis en ervaring als professioneel coach begeleid ik nu anderen in hun proces, wat voor iedereen weer anders is.

Het komt neer op nieuwe inzichten krijgen, keuzes maken en structureel op een andere manier in het leven gaan staan. Dat alles met de grote beloning meer jezelf te zijn, waardoor je meer rust, ruimte en persoonlijk succes ervaart. Gewoon gelukkiger bent en de regie weer hebt.

Ik doe niets liever dan jou op die ontdekkingstocht begeleiden’: aldus Sonja.

Krachtwoord

Bewustwording, want pas als jij je bewust bent hoe jij de dingen doet in jouw leven en hoe je dat anders wilt kun jij succesvol andere keuzes gaan maken.

Natuurelement

Vuur, Sonja heeft een grote drive, is idealistisch met een hang naar vrijheid.

Motto

Pak de regie in jouw leven, gun het jezelf!

Sonja Jansen coaching 'Word meester over je eigen leven'

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.