Coachpraktijk met behulp van paarden

/Coachpraktijk met behulp van paarden

Coachpraktijk met behulp van paarden

Dienst

Coachpraktijk met behulp van paarden vanuit Equivisie. Anna helpt voornamelijk vrouwen om weer de regie in eigen hand te nemen en uit zich te halen wat er in zit zonder grote vermoeidheid, stress en aanpassing aan anderen. Teveel vrouwen passen zich continue aan conform de wensen van anderen.

Meer informatie

Het doel van EquiVisie is om deze vrouwen bewust te krijgen van hun eigen behoeften. Inzicht te krijgen in bepaalde patronen die niet helpend zijn. En te onderzoeken waar hun kwaliteiten liggen en deze te versterken in plaats van te kijken wat ze allemaal niet kunnen. Door het uitvoeren van opdrachten met de paarden wordt het inzicht verkregen en wordt tegelijk ervaren hoe het anders kan. Resultaat is dat ze steviger in hun schoenen staan, zich bewust zijn van hun persoonlijke kracht en daardoor ook een stuk beter kunnen samenwerken.

Ik wil graag contact over deze dienst

De vrouw achter Equivisie

‘Ik heb jarenlang gewerkt als afdelingsdirecteur, waarbij ik ook heb ervaren dat ik de regie kwijt raakte en te lang en te vaak over mijn grenzen ging. Ik ben daarbij flink op mijn bek gegaan. Daarna vond ik het tijd worden om mijn expertise (als manager, als coach en als cliënt) in mijn eigen bedrijf in te zetten en te bouwen aan een praktijk waarin ik mijn kwaliteiten optimaal kan benutten en die volledig aan mijn eigen wensen voldoet.

Mensen omschrijven mij vaak als een doorzetter die hard werkt om een professionele organisatie op te zetten. Iemand die betrouwbaar is, rustig van aard, scherpzinnig, betrokken en een gezonde dosis humor heeft. Ik ben het wel met ze eens!’

Krachtwoord

POWER2U, Perspectief, Ont-moeten, Waarden, Energiegevers, Rustmomenten, 2 samen, Uitdaging.

Natuurelement

Aarde: aarden met Paarden.

Motto

Ontdek je Persoonlijke Kracht met Paardenkracht.

Anna Jolij EquiVisie Aarden met paarden

Meer over Anna Jolij

Mijn naam is Anna Jolij (1978). In 2016 heb ik mijn eigen coachpraktijk opgericht. Samen met paarden help ik mensen om de meest waardevolle resultaten te behalen. Ik ben ontzettend blij dat ik deze stap genomen heb. Ik geniet elke dag van mijn werk, ik heb zelf de regie en ik heb werk en privé goed in balans.

Ik doe waar ik goed in ben én waar ik me goed bij voel!

Anna Jolij evenement Van pump naar paard

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.