De Passietest

/De Passietest

De Passietest

Dienst

De Passietest is een unieke workshop, waarin deelnemers in drie uur helder hebben wat hun top vijf drijfveren zijn, hoe die te realiseren en hoe liefdevol nee te zeggen.

In een eenmalige workshop van drie uur maken deelnemers kennis met De Passietest. De test geeft hen inzicht in hun top vijf passies (drijfveren/levensdoel). Vervolgens stellen ze voor zichzelf vast hoe zij weten, dat zij hun passies leven.

Tot slot vertel ik hen een aantal manieren om deze passies te gebruiken als een praktisch kompas in situaties van vastlopen, keuzes maken en beslissingen nemen. En ik leer ze wat liefdevol nee-zeggen is en hoe dat te doen.

In een kort nagesprek (enkele weken na de workshop) kijk ik waar ze staan en geef ik ze tips om verder mee te werken.

De eerstvolgende workshop is op 16 april a.s. op De Flevohoeve in Anna Paulowna. Ben je geïnteresseerd? Meld je dan aan via https://www.eventbrite.com/e/de-passietest-sleutel-tot-jouw-passies-tickets-44328209869. Kom je als duo met twee personen tegelijk; stuur dan een mail aan clara@thepassiontest.nu

Meer over Clara Overes

Ik leef mijn passie en geniet van het samenzijn met mijn echtgenoot Jeroen. Wij reizen graag samen.

Ik wil graag contact over deze dienst

De vrouw achter De Passietest

Clara heeft een rijk gevuld leven als het gaat om levens- en werkervaring. Ze werkte in de reiswereld, in het welzijnswerk voor migranten en vluchtelingen, in de uitzendbranche en voor lokale overheden als communicatiemanager. Uiteindelijk koos ze, toen ze begin veertig was, voor het ondernemerschap.

Ze startte een bedrijf met als specialisatie communicatie en participatie op het gebied van wonen. Met dat bedrijf introduceerde zij een methode in Nederland (Community Planning) om in de tijd van een week stedenbouwkundige plannen en -visies te maken met groot draagvlak. In 2008 bracht ze die methode onder in een bedrijf (ISMaatwerk) met drie andere partners.

Vanaf 2008 bouwde ze als franchisenemer van Business Network International (BNI) veertien lokale ondernemersgroepen op met (januari 2017) meer dan 300 leden en een gezamenlijke jaaromzet van ruim zeven miljoen euro.

In het voorjaar van 2017 koos Clara op basis van haar top vijf passies er voor om haar franchisecontract te verkopen om meer tijd te kunnen wijden aan (reizen met) haar echtgenoot Jeroen, die in 2015 de diagnose Parkinson kreeg, en het ondersteunen van anderen om hun passies te leven.

Krachtwoord

Passievol; passievol leven als een manier van ZIJN.

Natuurelement

Vuur.

Motto

Inspire Transformation through LOVE.

Clara Overes passie test

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.