Gastvrij flexwerken in ontmoeting met zakenvrouwen

/Gastvrij flexwerken in ontmoeting met zakenvrouwen

Gastvrij flexwerken in ontmoeting met zakenvrouwen

Flexwerken op De Flevohoeve bij Flevomeetings

Flexwerken op donderdagmiddag van 12-18 uur voor 15 euro (ex) inclusief koffie/thee op De Flevohoeve. Parkeren is gratis. Prima gelegenheid om te net- en werken. Speciaal voor LivelyLives zakenvrouwen als jij.

Soms is het fijn uit je eigen praktijk of huis te zijn om te werken. In ont-moeting met anderen vind je op De Flevohoeve dé ideale plek.

Ik wil graag contact over deze dienst

Krachtwoord

ontmoeten

Motto

In ontmoeting van vraag en aanbod met anderen ontmoet je jezelf.

Natuurelement

Aarde; fysiek samenkomen verbindt.

flexwerken flevomeetings

Over De Flevohoeve

Flexwerken op De Flevohoeve met ontmoetingen tussen zakenvrouwen. De Flevohoeve biedt ruimte om te flexwerken, te vergaderen, te trainen en te coachen. De ruimte is geschikt tot maximaal 10 mensen om comfortabel te kunnen zitten. Zo mogelijk bij de haardkachel. De koffiebonen worden vers gemalen.

Een keer per week op donderdagmiddag kun je hier flexwerken voor 15 euro (ex). Hiervoor krijg je een warme werkplek, koffie en thee. En vooraf weet je nooit wie je ontmoet. Dat je ont-moet is zeker! Gastvrijheid en persoonlijke aandacht staan bij ons hoog in het vaandel.  Wil je overnachten en een aantal dagen ongestoord werken? Dat kan natuurlijk ook. We maken graag een reservering voor je. En natuurlijk met een voedingsstofrijk ontbijt, zodat je je dag energiek kunt beginnen. Kom jij ook? Je bent van harte welkom. Parkeren is gratis.