Gillyan en Gillyan Events

/Gillyan en Gillyan Events

Gillyan en Gillyan Events

Dienst

Gillyan en Gillyan Events. Vrolijke en goedlachse Gillyan uit Purmerend zoekt graag het podium en pakt met liefde de microfoon om op te treden en voor jou te zingen. Ze zingt vanuit het hart en biedt een breed genre om uit te kiezen. Graag helpt ze je met een aanbod en optreden op maat; zoals jij dat wenst. Wil je zelf graag dat Gillyan komt zingen of ken je iemand die een gelegenheid heeft waar Gillyan uitstekend bij past, bel haar en je zult er blij van worden.

Gillyan en Gillyan Events. Heb je een feest in de planning staan of heb je gewoon zelf zin in een feestje? Ik kom dan graag een uur zingen. Als lid van LivelyLives krijg je 15% korting voor dat optreden, incl. geluid (dus voor € 255,- i.p.v. € 300,-). Elk daaropvolgend uur prijsopgave in overleg.

Repertoire
Mijn repertoire is erg divers. Ik houd van soul, pop, ballads, maar ook Nederlandstalige nummers zing ik graag.
Een greep uit mijn repertoire:
​Telkens Weer
Prachtig Amsterdam van Joki Beerendonk
Diep in mijn hart
Ik meen het
Shoop shoop song
Leun op mij
I’ve got the music in me
Is dit alles
I’m yours
Blurred lines etc.

Ik wil graag contact over deze dienst

De vrouw achter Gillyan en Gillyan Events

Vanaf haar 24e stond ze in menig kroeg te zingen op o.a. het Rembrandtplein in Amsterdam. Gillyan deed mee aan talentenjachten en was zangeres in de band Blue Velvet. Op haar 26e vertrok ze naar New York als au-pair en nam zij daar zanglessen. Haar zangcarriere kwam weer tot leven toen goede vriend Mark Meijer haar vroeg als zingende barkeepster in cafe “Ondersteboven” in het hartje van de Jordaan. Gillyan vond opnieuw haar passie. Geïnspireerd door zangers en zangeressen maakte zij haar droom waar en schreef zanger, muzikant en componist Velibor Weller voor haar een song. Haar eerste eigen single “I Wanna Know” werd gelanceerd met de officiële sinlge-cd releaseparty  in 2016 in Café De Artiest in Purmerend.

Krachtwoord

Integer; dat is wat mij betreft uiteindelijk wie ik wil zijn.

Natuurelement

Water, altijd al gek op de zee en het strand geweest. Ik word daar rustig van.

Motto

Sing like no one is listening.

Gillyan events

Meer over Gillyan en Gillyan Events

Dromen komen uit, al heb je daar soms wel eens de hulp bij nodig van hele lieve vrienden en familie. Maar uiteindelijk is het zo dat als je iets heel erg graag wil en je gaat ervoor, dan lukt het je!

En mijn man Peter en zoon Dylan verrijken daarnaast mijn leven. We genieten enorm van elkaar en van de stappen die ik zet met zingen.

Trots! Ineens was je daar en stond mij bij in mijn radioprogramma. Met niet aflatend enthousiasme groeide je in je rol. En toen kwam jouw kans... Je wilde mij niet loslaten maar ik heb het je laten doen. Want dit ging om jouw droom. Die je gewoon laat uitkomen. Eeuwig trots op jou! Kleine doorzetter die je bent! Ga! Groei! Bloei en blijf altijd je dromen najagen. X Esther

Esther

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.