Hoebe Coaching, Training en Advies

/Hoebe Coaching, Training en Advies

Hoebe Coaching, Training en Advies

Dienst

Hoebe Coaching, Training en Advies biedt jou de mogelijkheid om je beste zelf te worden door een combinatie van fysieke oefeningen en mentale coaching.

Deze nieuwe en unieke manier van coaching zorgt op de meest effectieve manier voor een betere kwaliteit van leven! Geen eindeloze gesprekken en lange trajecten, maar korte en duidelijke sessies waarbij je jezelf tegenkomt en hierdoor inzichten krijgt in jouw leven.Je leert nieuw gedrag aan, zodat je dit direct kunt toepassen. Hierdoor kun je je doelen ook veel sneller behalen!

Quote van Carrolien:

“Het is mijn passie mensen te begeleiden bij het ontdekken van zichzelf, problemen op te lossen en de sleutel te vinden die leidt tot een positief en duurzaam resultaat”

Speciaal voor coachingstrajecten die bij mij binnen komen via LivelyLives van LivelyLivesleden heb ik een leuke aanbieding. Het is tenslotte de kracht van verbinding die ons aan elkaar voorstelt en vraag en aanbod samenbrengt.

Daarom krijgen leden van LivelyLives 10% korting op een traject ‘je beste zelf’ bij Hoebe Coaching, Training en Advies.

Ik wil graag contact over deze dienst

De vrouw achter Hoebe Coaching, Training en Advies

Een turbulent leven. Dat is het zeker… Ik zal een opsomming geven van mijn levenservaringen tot nu toe:
Vroeger ben ik veel gepest, dat heeft behoorlijk impact gehad op mijn zelfvertrouwen en mijn gedrag. In de liefde koos ik de verkeerde mannen uit, zoals een agressieve alcoholist. Mijn zelfvertrouwen daalde hierdoor nog verder. Drie zware verkeersongelukken hebben het lichamelijk niet gemakkelijk gemaakt,
diverse revalidatietrajecten heb ik meegemaakt, waaronder in Heliomare. In een burn-out terecht gekomen, omdat ik een perfectionist was en niet wilde opgeven,
Diverse re-integratietrajecten die niet gemakkelijk waren en twee keer was de hulp van juristen nodig. Diverse banen verloren. Verliezen van mijn zus door de gevolgen van een ongeluk.

Als ervaringsdeskundige op diverse vlakken, zoals je hierboven hebt kunnen lezen, durf ik inmiddels wel te zeggen dat ik weet wat wel en niet werkt. Ik weet hoe het voelt als je niet blij bent met je leven en jezelf. Na het laatste ongeluk ben ik een revalidatietraject ingegaan bij Heliomare. Mentaal was ook een onderdeel van dat traject. Het mentale gedeelte heeft de deur tot persoonlijke groei op een kier gezet bij mij, want het voelde goed! Zelf heb ik die deur verder open gezet door het volgen van opleidingen, studies, trainingen en workshops. Het lezen van boeken en praten met mensen. Alles wat ik heb ervaren en geleerd zet ik in om andere mensen te helpen. Mijn kracht in mijn werk is mijn inlevingsvermogen door levenservaring.

Niemand weet wat de toekomst ons brengt. Wat ik wel weet is dat ik een missie heb. Mijn missie is mensen weer meer van het leven laten genieten en daarmee een klein stukje van de wereld verbeteren. Met alle levenservaringen en opgedane kennis, bied ik een unieke en effectieve manier van coaching om doelen te bereiken.

Krachtwoord

Dankbaarheid

Natuurelement

Water

Motto

Je kunt pas iets veranderen als je je er bewust van bent.

Carrolien Hoebe