Interieurvormgever voor bedrijven en de zorg

/Interieurvormgever voor bedrijven en de zorg

Interieurvormgever voor bedrijven en de zorg

Denise Huibers van FactorRood

Interieurontwerp voor bedrijven en de zorg. Daarbij betrekken we zoveel mogelijk bewoners en/of medewerkers. Zij verblijven immers de meeste tijd in deze ruimte. Een fijne omgeving kan hierin het verschil maken. We kunnen alles uit handen nemen. Van ontwerp tot gehele uitvoering. Net wat nodig is. Flexibiliteit staat voorop zodat er ook met kleinere stappen een groot verschil gemaakt kan worden.

‘Op de eerste plaats mag je je altijd verplaatsen in de mensen waar je voor werkt en die jouw bedrijfs- of praktijkruimte bezoeken. Klanten, maar ook andere relaties die je nodig hebt of die bij jou samen komen. Daar doe je het tenslotte allemaal voor.’

Denise Huibers heeft ruime ervaring als marketeer en weet wat mensen drijft. Met deze kennis en ervaring in de praktijk kan zij klantgericht kijken naar jouw bedrijfs- of praktijkruimte. Ook voor de kleinere projecten kan zij het verschil maken met tips, kleine veranderingen en kleuren.

Ik wil graag contact over deze dienst

De vrouw achter FactorRood

Getrouwd, 2 zoons. Creatief ingesteld. Gek op alles wat met kleur te maken heeft. Nieuwsgierig naar alles waar ik weer van kan leren. Mijn intuïtie en gevoel voor klant- en patiëntrelaties maakt dat ik samen met jou als ondernemer je inrichting kies, waar jouw klanten, cliënten of patiënten zich comfortabel bij voelen.

Al rond mijn 18e had ik interesse in binnenhuisarchitectuur. Ik wilde naar de Rietveld Academie, maar was zo verlegen dat ik niet durfde. In plaats daarvan ging ik naar de heao. Mijn creatieve ei kon ik kwijt in de marketing; ik deed veel aan productontwikkeling. Toch bleef de architectuur trekken. Als hobby ging ik schilderen. Het gaf ontspanning en werkte haast therapeutisch. Achteraf was het een onderdeel van mijn zoektocht terug naar mijn gevoel. Alsnog ging ik de opleiding voor binnenhuisarchitectuur volgen. Ik vond het meteen zó leuk en al snel kreeg ik mijn eerste opdrachten. Het gaf me het zetje dat ik nodig had om mijn eigen bedrijf te starten.

Krachtwoord

Samen; het betrekken van medewerkers bij hun omgeving levert ongelofelijk veel op.

Natuurelement

Water.

Motto

Het gaat niet alleen om het mooie plaatje. Het gaat altijd om de mensen die er in werken.

Meer over FactorRood en Denise Huibers

Bedrijven en zorginstellingen zoals verpleeghuizen en praktijkruimtes. Als marketeer werkte ik in zowel het bedrijfsleven als binnen de ouderenzorg. Daardoor ken ik de interne processen goed en kan ik daar goed op inspelen. De gesprekken die ik voer gaan veel verder dan het interieur, het gaat over mensen. Het interieur is het vehikel, maar het behelst veel meer. Voor wie ik het doe en waarom, daar zit mijn toegevoegde waarde.

Denise Huibers interieur

Goed om te weten; ook van Denise Huibers

Denise Huibers van FactorRood is de interieurvormgever voor ondernemers en voor praktijkhouders in de zorg. Denise heeft een ruimte ervaring in Marketing en productontwerpen. Dit kan zij goed toepassen in haar creatieve ontwerpen en het doorontwikkelen van de juiste afstemming met de klant of cliënt.

Denise is een warm mens, die je laagdrempelig benadert en met wie je samen een zoektocht start. Haar menselijke benadering maakt dat ruimtes weliswaar functioneel en zakelijk kunnen worden ingericht, maar wel zodanig dat je je als bezoeker prettig voelt. Daarbij vindt zij ideeën niet snel gek en kan zij deze van meer kanten bekijken. En dan herken je je in haar advies. Heel prettig.

Geraldine van Hoorn

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.