Keukencentrum en Kookwinkel Texel

/Keukencentrum en Kookwinkel Texel

Keukencentrum en Kookwinkel Texel

Keukencentrum, Kookwinkel en Kookstudio Texel van Marjet van der Vis

Keukencentrum, kookwinkel en Kookstudio Texel van Marjet van der Vis is dé plek op Texel op het gebied van het leveren van keukens met passie en hoe deze te gebruiken. Met de vele smakelijke en gezellige kookdemonstraties en workshops biedt Marjet van der Vis met haar team de ultieme kans om de kneepjes van het kook-vak te leren. Het bedrijf van Marjet kent een rijke historie. Ruim 50 jaar geleden begon het bedrijf als houthandel, doe-het-zelfzaak en keukencentrum op het industrieterrein in Den Burg. Het is in de loop van de jaren is het uitgegroeid tot een complete beleving op kookgebied met een ruime showroom met kwaliteitskeukens voor ieder budget, een gezellige kookwinkel met keukenmachines, kookartikelen en delicatessen en diverse kookdemonstraties en workshops in de professionele kookstudio.

‘Op de eerste plaats is luisteren naar je klanten en hen beter leren kennen de basis voor een goed gesprek over de wensen van hun keuken. Tenslotte is de keuken tegenwoordig niet alleen een functionele en handige plaats om te koken maar ook een fijne en sociale plek om met elkaar te zitten en te genieten van gerechten en een glas goede wijn. Daaraan draag ik graag mijn expertise bij; aldus Marjet.’

Marjet van der Vis heeft ruime ervaring als erkend keukenadviseur en neemt uitgebreid de tijd om een keuken-op-maat te ontwerpen met aandacht voor o.a. de woonstijl, kookwensen, gezinssamenstelling, beschikbare ruimte, praktische indeling en ergonomie. Met deze kennis en ervaring kan zij jouw ideale droomkeuken realiseren zodat je er heerlijk kunt koken en genieten.

Ik wil graag contact over deze dienst

De vrouw achter Keukencentrum, Kookwinkel en Kookstudio Texel

In 1966 begon Arie van der Vis senior met zijn vader een houthandel op het industrieterrein in Den Burg op Texel. Later werd deze uitgebreid met een oliehandel, doe-het-zelf zaak en keukencentrum. Zijn vrouw en drie van zijn kinderen kwamen hem in de loop van de tijd in het familiebedrijf versterken. Vanaf 1990 kwam dochter Marjet in het bedrijf en legde zich toe op de verdere ontwikkeling van de keukenafdeling. Ze volgde een opleiding tot erkend keukenadviseur en maakte het ontwerp voor een ruimere, speels ingerichte showroom. Ze gaf er een creatieve draai aan met uitbreiding van kookartikelen en het geven van kookdemonstraties. Deze frisse aanpak bleek een schot in de roos.

Keukencentrum Texel is op het eiland uitgegroeid tot een begrip. Sinds 2011 zijn ze gevestigd in een zeer duurzaam pand aan de rondweg van Den Burg waarin veel energiebesparende toepassingen zijn verwerkt zoals aardwarmte, zonneboiler en volledig uitgevoerd met LED verlichting. Samen met haar team van kookliefhebbers adviseert Marjet de klanten over keukens en kookartikelen en verzorgt regelmatig kookdemonstraties en workshops om haar kennis op kookgebied te delen. Haar partner Pieter zorgt voor vakkundige montage van de keukens. Door het unieke concept van kookwinkel, keukens en kookstudio en gebruik van Texelse producten in een duurzaam pand won Keukencentrum Texel in 2012 de Texelse Ondernemersprijs en de Ondernemingsverkiezing van Noord-Holland. Daar zijn ze nog steeds heel trots op…
Kom gezellig langs in de kookwinkel en laat je verrassen!

Krachtwoord

Vernieuwend; ontwikkelen en vernieuwen houdt levendig.

Natuurelement

Water; hoe kan het anders op Texel.

Motto

Samen koken en eten verbindt altijd.

Marjet van der Vis Keukencentrum profiel Texel 2 LivelyLives

Meer over Keukencentrum en Kookstudio Texel en Marjet van der Vis

keukencentrum_logo_complete-beleving LivelyLives

Roken, grillen, bakken, slowcooking… het kan allemaal op de Big Green Egg! Beleef de Outdoor Experience tijdens onze uitgebreide Big Green Egg demonstratie op 21 juli a.s. met medewerking van BGE fans Jelle de Boer, Rob Smidt en een gast demokok.

Het keramische materiaal van de Big Green Egg houdt de warmte goed vast waardoor je weinig houtskool nodig hebt. De temperatuur is goed te regelen met de luchtschuif aan de onderzijde en de gietijzeren margrietschijf aan de bovenzijde. We bereiden diverse overheerlijke gerechten met behulp van de platesetter, pizzasteen, gietijzeren grillrooster, kerntemperatuurmeter, rookplankjes en rooksnippers.

Teamfoto met bedrukte schorten marjet van der vis keukencentrum texel LivelyLives

Goed om te weten; ook van Marjet van der Vis

U kunt nu ook onze delicatessen bestellen in onze webshop! De komende tijd zal het assortiment uitgebreid worden met meerdere kookartikelen! Zoekt u iets speciaals, dan horen wij het graag!

Marjet weet heel snel wat je zoekt en kan ook de juiste materialen, indeling en daglicht inval van je keuken afstemmen. Daarbij is de service top en word je heel blij van het enthousiasme van het team van het Keukencentrum en de Kookstudio. Een workshop volgen is overigens een absolute aanrader.

Sjaak

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.