Leefstijl Foodcoach Debbie van Erp

/Leefstijl Foodcoach Debbie van Erp

Leefstijl Foodcoach Debbie van Erp

Leefstijl Foodcoach Debbie van Erp – JuicePlus+

Leefstijl coaching? Wil jij ook graag een gezonde levensstijl en daardoor op een leuke en simpele manier afvallen met een eigen coach? Juist op de momenten dat je een coach nodig hebt, ben ik er je graag voor jou.

Jij krijgt een proefpakket van onze producten, t.w.v. €12,50 als lid van LivelyLives.

Ik wil graag contact over deze dienst

Krachtwoord

Lifestyle; It isn’t a diët, it is a lifestyle

Motto

Een gezonde leefstijl begint hier.

Natuurelement

Water: Ik ben breekbaar, maar wel heel erg mezelf. Het boeit me niet wat mensen denken, tot ze het tegen me gebruiken. Verder ben ik vaak vrolijk..

Over Debbie van Erp Leefstijl Foodcoaching

Leefstijl coaching is belangrijk. Ik verheug me erop jou te begeleiden  om controle over je voeding en je gezondheid te houden. Een goede coach is bereikbaar en helpt je ook op momenten dat je dit extra nodig hebt. Daar sta ik voor. Hierbij gebruik ik Juice Plus+ producten omdat ik hier echt in geloof. Het is in diverse studies bewezen dat fytonutriënten (plantstoffen), vitaminen en mineralen die in fruit en groenten zitten belangrijk zijn voor een gezonder leven. Deskundigen adviseren 5 porties fruit en groenten per dag. Alleen, het is niet altijd gemakkelijk om dat elke dag vol te houden. We weten hoe belangrijk uitgebalanceerde voeding is voor ons leven. Juice Plus+® op zo’n manier ontwikkeld dat de ingrediënten van de hoogst mogelijke kwaliteit zijn, waardoor je het beste van 30 verschillende fruit, groenten en bessen soorten binnenkrijgt en je de dag doorkomt met vernieuwde energie en kracht.