FOCUS-workshop traject van Sterk in Media

/FOCUS-workshop traject van Sterk in Media

FOCUS-workshop traject van Sterk in Media

Dienst

FOCUS-workshop traject; voor meer online zicht- en vindbaarheid

Mediabureau, jouw marketing onder één dak. Sterk in MEDIA wordt gerund door Kelly Eekhof en Wendy Weel; dames die met humor, kennis van zaken en een hands on mentaliteit met jou als klant zorgen voor de beste marketing.

Elke deelnemer van een volledig traject krijgt naast de standaard goodiebag ook nog een extra goodie: het boek Digitale Slagkracht én een inspirerende kennissessie over hoe je de inhoud van het boek in je eigen praktijk kan toepassen op je website.

Meer informatie

FOCUS-workshop traject:

• Waarmee gaan mensen naar huis na de workshop?
De deelnemers gaan naar huis met een website die weer helemaal up to date is. Een geschreven blog en handvatten om snel meer blogs te schrijven, een gevulde tijdlijn voor social media mét prachtige visuals. En een promotiefilmpje van hen zelf om te delen op de website en of op social media.
• Wat levert het hen op?
Het levert zichtbaarheid en vindbaarheid op voor hun doelgroep en veel inspiratie! Je gaat marketing zelf weer leuk vinden!
• Wanneer vinden de workshops plaats?
5 dagen, te weten: 26-03-2018, 06-04-2018, 09-04-2018, 16-04-2018, 23-04-2018.

• Wat zijn de kosten van de workshops?
Per losse workshop/dag zijn de kosten 697 euro (ex btw) inclusief lunch
Het gehele traject is een investering van 2297 euro.(ex btw) inclusief lunch en een heleboel bonussen + goodiebag (zie website )

Ik wil graag contact over deze dienst

De vrouwen achter Sterk in MEDIA; twee creatieve zielen, een gedachte

Onder het motto: alleen kun je heel hard rennen, maar samen kom je verder ontstond in 2017 de samenwerking. Zij zijn het aanspreekpunt, maar werken met een groot team van specialisten binnen de wereld van media, reclame en communicatie. Samen bieden zij alle marketing onder één dak. Dat geeft focus. Samen ontwikkelden zij het focustraject om ook anderen te leren hoe ze werk kunnen maken van hun merk.

Focus op Wendy
Wendy (WordPress en social media expert) woont in Oudkarspel, is getrouwd met Ron en moeder van Renske en Doris. Zij werkte 20 jaar in de detailhandel en startte in 2009 haar eerste eigen onderneming gericht op vormgeving en internet. Van nature houdt zij van structuur en bewaakt zij graag de focus. Daarbij is ze dusdanig flexibel dat zij die focus in een handomdraai verlegt als de praktijk daarom vraagt.

Focus op Kelly
Kelly (vormgever en drukwerk expert) woont in Wervershoof en is getrouwd met Patrick. Zij studeerde af aan het Media College in Amsterdam als grafisch vormgever. Door de specialisatie typografie en kleurpsychologie ontwikkelde zij een scherp oog voor het gebruik en plaatsing van tekst en beeld. Zowel offline als online. Zij deed ervaring op bij diverse bedrijven en vulde haar kennis aan met opleidingen Interculturele communicatie, Brand Design, Interactie ontwerp en Communicatieadvies.

Krachtwoord

FOCUS

Natuurelement

Vuur.

Motto

Focus is de sleutel tot succes!

Sterk in Media Kelly Eekhof en Wendy Weel

Meer over Sterk in MEDIA

Een op de drie ondernemers is niet voldoende online zichtbaar voor zijn/haar doelgroep. Deze ondernemers zijn veel kostbare tijd kwijt aan het schrijven van blogs, foto’s en teksten plaatsen op hun website en alsnog wordt hun bedrijf niet gevonden in Google. Het resultaat hiervan is dat deze ondernemers gefrustreerd raken, geen tijd en energie meer hebben om in hun bedrijf te steken en ze niet gevonden worden door hun klanten, met alle gevolgen van dien…

Goed nieuws: dit kan anders! Marketing is ons vak en wij kunnen jou de fijne kneepjes leren. Wij bieden een FOCUS-traject waarna jij meer omzet uit je website haalt, je met gemak je online marketing zelf regelt en je focus op je bedrijf hebt.

Je online zichtbaarheid verbetert aanzienlijk, je bent minder kostbare tijd kwijt en je gaat online marketing nog leuk vinden ook!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.