Dienstenplein

Overnachten op De Flevohoeve

/Overnachten op De Flevohoeve

Overnachten op De Flevohoeve

Dienst

De Flevohoeve biedt luxe Bed en Breakfast op een rustieke en authentieke locatie. Dé plek om te ont-moeten en te genieten.

Special arrangement voor jou en je vriendin, (schoon)moeder, (schoon)zus of (stief/schoon)dochter. Twee overnachtingen voor twee personen, luxe ontbijtmand in de accommodatie, badzeep en –shampoo op natuurbasis, gebruik van slippers, handdoeken en badjassen voor de speciale aanbiedingsprijs van € 199,00 (excl. Toeristenbelasting 1,30 p.p.p.n.). Bij aankomst een luxe bonbon en een flesje wijn

Maart tot juni en oktober en november 2017 te boeken op basis van beschikbaarheid.

Ik wil graag contact over deze dienst

De vrouw achter De Flevohoeve

Met de erfenis van mijn ouders en zusje ben ik mijn hart gevolgd en een B&B begonnen. Iedereen heeft een levensverhaal en mijn accommodatie voelt als een thuis voor velen. Ik sta open voor het delen in de verhalen van mensen, die bij ons boeken. Omdat ik zelf ook veel heb meegemaakt vind ik herkenning in anderen. Ontmoeten is daarom mijn krachtwoord; in de hoedanigheid van mijn accommodaties tevens ont-moeten – even weg van alle dagelijkse dingen en niets moeten -.

Krachtwoord

Ontmoeten

Natuurelement

Aarde

Motto

Wees flexibel, het gaat altijd anders dan je denkt.

overnachten in Bed & Breakfast de Flevohoeve

Meer over De Flevohoeve

De Flevohoeve beschikt over twee royale accommodaties met ieder een eigen sfeer. De Flevohoeve beschikt over twee royale accommodaties met ieder een eigen sfeer. De Flevohoeve beschikt over twee royale accommodaties met ieder een eigen sfeer. De Flevohoeve beschikt over twee royale accommodaties met ieder een eigen sfeer. De Flevohoeve beschikt over twee royale accommodaties met ieder een eigen sfeer. De Flevohoeve beschikt over twee royale accommodaties met ieder een eigen sfeer.

Goed om te weten

Bij De Flevohoeve beschikt over een 'meet-en-greet' ontmoetingsruimte tot maximaal 10 personen. Een vergaderruimte waar je kunt flexwerken, een training kunt geven of een fotoshoot kunt doen. Jeanet, de oprichter van de Flevohoeve heeft bij de KLM gewerkt en heeft affiniteit met de luchtvaart. Dit is terug te zien in deze ontmoetingsruimte en ook in een van de accommodaties, die de Cockpit heet. Samen met haar man Ruud heeft zij ook een Stichting, die historische helikopters en vliegtuigen restaureert en exploiteert. M.n. Ruud kan hierover passioneel vertellen als je hiernaar vraagt.

We hebben een geweldige tijd gehad. Een heerlijke omgeving, luxe accommodatie en grote en lekkere bedden. Een royaal ontbijt met veel variatie en fijne gastvrouw. Echt een plek om lekker te onstpannen en te genieten; te ontduiken aan de hectiek van alle dag. We komen hier zeker terug!

Veerle de Waard

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.