Dienstenplein

Reisadvies op maat voor jou

/Reisadviezen van The Travel Company You & Me

Reisadviezen van The Travel Company You & Me

Dienst

The Travel Company You & Me verzorgen en ontzorgen reizen waar ook ter wereld ongeacht het seizoen of vervoermiddel dat je wenst. Bijna alles is mogelijk.

We adviseren over bestemming, accommodatie, vlucht, transfer, reisbescheiden, eventuele inentingen, inchecken, visa etc. Voor elke wens, elk reisgezelschap en elk budget organiseren wij een mooie vakantie.

 

Ik wil graag contact over deze dienst

De vrouwen achter The Travel Company You & Me

Na een reis met haar ouders naar Florida op haar tiende wist Judith al dat ze de reisbranche in wilde; aanvankelijk als reisleidster was haar idee. In 2000 maakte Judith haar droom waar en werd zij reisagent, eerst bij Zonvaart en later als zelfstandige reisagent. Mieke is sinds 1998 reisadviseur, eerst bij TTC en later als zelfstandige. In 2013 ontmoetten Judith en Mieke elkaar en ontdekten dat zij allebei moeder waren van een heerlijk gezin en op 10km afstand van elkaar hetzelfde werk in hetzelfde gebied deden. Er was een klik en na een nominatie voor beiden bij de eerste zes in Nederland voor beste reisadviseur besloten ze de krachten te bundelen en The Travel Company You & Me te starten. Intussen zijn zij een gouden duo die reizen tot in de puntjes verzorgen en altijd bereikbaar zijn. Heerlijk voor iedereen, maar zeker ook voor vrouwen als zij reizen. Eindelijk eens ontzegd!

Krachtwoord

Mogelijkheden; die zien wij altijd, privé en zakelijk.

Natuurelement

Vuur, van onze passie in het reisverkopen. De reizen gaan over aarde, water en door de lucht.

Motto

Wij verzorgen en ontzorgen de reis vanaf adviesmoment tot na thuiskomst.

You & Me Travel Mieke en Judith

Meer over The Travel Company You & Me

You & Me Travel Mieke Judith

Op dit moment zien Judith en Mieke deze reistrends voor en door vrouwen:

Reizen voor vriendinnen

  • Ibiza – het hippie-eiland om te zien en gezien te worden
  • Parga – het vaste land van Griekenland. Mooie straatjes, strandjes en heerlijk eten.
  • Valencia – combinatie historische stad en hip strand in Spanje.

Reizen van vrouw met gezin

  • Italië – denk ook een aan glamping of een kindvriendelijke agriturismo.
  • Florida, USA. Van pretparken tot alligators.
  • Zuid-Afrika. Een belevenis van kampvuur bbq tot het spotten van de big five.

Single reizen voor stoere vrouwen

  • Eilandhoppen in Indonesië
  • Backpacken door Thailand, Cambodja, Vietnam
  • Wandelen in Scandinavië
Houston Las Vegas You & Me Travel

Goed om te weten

‘Van vaag idee t/m de thuiskomst. We verzorgen en ontzorgen de gehele reis, waar ook ter wereld. Of het nu gaat om reizen naar zon of sneeuw, in de winter of hoogzomer, per vliegtuig, bus of auto. Alles is mogelijk. We adviseren over bestemming, accommodatie, vlucht, transfer, reisbescheiden, eventuele inentingen, inchecken, visa etc. Voor elke wens, elk reisgezelschap en elk budget organiseren wij een mooie vakantie.
Onze klanten kennen ons persoonlijk. We spreken veel telefonisch en per mail door en komen desgewenst bij de mensen thuis voor het adviesgesprek. Na de boeking brengen de tickets persoonlijk langs. Zo beleven we ook een stukje vakantie-voorpret mee. Het leukste dat er is!

Het was een prachtige stedentrip...naar Valencia. Dé fietstocht is echt een aanrader, de boulevard was prima. Het zag er prachtig uit en allemaal eettentjes. Het hotel was waanzinnig, geen andere woorden voor! Wat een luxe en verwennerij, brand en brandschoon. Als we hadden gedoucht gelijk nieuwe handdoeken. Het ontbijt was super. Gewoon perfect, dikke duim, Thanks!!!

Therese en Anneke , Breezand

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.