Relax4women; ontspanning door massage bij vrouwen

/Relax4women; ontspanning door massage bij vrouwen

Relax4women; ontspanning door massage bij vrouwen

Dienst

Iedere vrouw heeft zo nu en dan behoefte aan een moment voor zichzelf. Aandacht voor je eigen lichaam en geest door bijvoorbeeld een ontspanningsmassage. Er zijn verschillende massages die je bij Relax4women kunt krijgen. Een massage met hotstones, een buikmassage, massage na of voor het sporten. Een stoel massage of gewoon een algehele ontspanningsmassage. Klazien Bakker geeft massages met natuurlijke olie en met aandacht en liefde. Je bent bij Klazien in goede handen voor even dat momentje weg van de dagelijkse beslommeringen.

Ik wil graag contact over deze dienst

De vrouw achter Relax4women

Na het behalen van verschillende diploma’s op massage gebied ben ik vrienden en bekende gaan masseren. Doordat het steeds drukker werd, heb ik besloten om in 2017 de stap te zetten om mijn eigen praktijk te beginnen. Wat ik belangrijk vind in mijn praktijk is, dat ik aandacht heb voor mijn cliënt en de tijd neem; je komt namelijk voor de ontspanning of met een probleem. Wat ik merk ik dat ik heel veel voldoening krijg van het masseren. Dit is echt mijn ding, mijn passie.

Lid van de soroptimisten Wieringerland 2017. Lid van verbinden in de zorg Hollands Kroon 2014. Verder geef ik nog Meer Bewegen Voor Ouderen onder de vlag van Gymverenging Advendo in Wieringerwerf.

Krachtwoord

Ik ga voor passie, omdat ik een diepe, innerlijke passie heb waar ik altijd mijn werk doe als masseur, waarmee ik andere vrouwen in hun eigen kracht wil zetten.

Natuurelement

Vuur, vol vuur en passie sta ik in het leven. Aarde omdat aarden nodig is als basis.

Motto

Positief denken en genieten van elk moment. Positief zijn geeft meer energie, negatief kost energie.

Meer over Relax4women

Mijn missie is mensen in verbinding brengen met zichzelf. In verbinding staan met jezelf, waarbij massage met gerichte aandacht kan helpen.

Na het behalen van verschillende diploma’s op massage gebied ben ik vrienden en bekende gaan masseren. Doordat het steeds drukker werd, heb ik besloten om in 2017 de stap te zetten om mijn eigen praktijk te beginnen.

Wat ik belangrijk vind in mijn praktijk dat ik aandacht heb voor mijn cliënten de tijd neem; je komt namelijk voor de ontspanning of met een probleem. Wat ik merk is, dat ik heel veel voldoening krijg van het masseren.

Dit is echt mijn ding, mijn passie. Je bent van harte welkom.

Goed om te weten

Vrouwen zitten nu eenmaal anders in elkaar dan mannen, dat weten we allemaal. Vrouwen hebben soms een duwtje nodig om wat beter voor zichzelf te zorgen of op te komen. Soms ook om echt iets voor zichzelf te doen, zoals het boeken van een massage. Terwijl je als vrouw beter in balans bent als je lichaam ontspannen is en je lichaam en geest bewust met elkaar in verbinding stelt. Een massage bij Relax4Women kan deze verbinding tot stand brengen. Zo nu en dan is dat erg prettig.

Klazien is een zachtaardige vrouw met liefde voor haar medemens en voor haar vak. Haar zorgzame karakter maken dat je je heel ontspannen en welkom voelt voor een massage. Ze heeft volle aandacht voor jou en vraagt tussendoor of het goed met je gaat. Heb je emoties tussendoor of na de massage -er komt veel los bij het masseren- dan is een gesprek en een glas water voor Klazien geen enkele moeite teveel.

Paula Welker

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.