Dienst

Personal shopper voor de jonge vrouw van vandaag

/Shop Live-Room voor de jonge vrouw

Shop Live-Room voor de jonge vrouw

Dienst

Shop Live-Room. De offline belevingsshowroom en online webshop voor de jonge vrouw van 12 tot 35 voor fashion en accessoires is vanaf 1 april 2108 live. Tijdens de showroom dagen geniet je van de collectie en leuke verrassingen.

Shop Live-Room  is de online winkel met showroomdagen. In mijn Live-Room, of wel levendige kamer, show ik mijn superleuke collecties voor moeders en dochters, zussen, vriendinnen, nichtjes of de buurvrouw; kortom voor alle vrouwen die houden van vrijetijdskleding met een herkenbare stijl. Mijn passie voor kleding, accessoires -met name tassen- en verkopen kan ik goed combineren met mijn kwaliteiten op het gebied van sociale media, ICT en mijn passie voor fotografie. In mijn Live-Room, levendige kamer, adviseer ik je graag. Volg de data van de showroomdagen op de event pagina van LivelyLives en op www.live-room.nl 

Ik wil graag contact over deze dienst

Shop; de vrouw achter Live-Room

Ik zal altijd mijn dromen najagen en gaan voor wat ik wil. De diensten die ik bied, passen bij mijn MBO-opleiding Ondernemerschap Detailhandel. Ik kijk er naar uit jullie in de toekomst te ontmoeten in mijn shop. Shop Live-Room is een dochter van LivelyLives en richt zich op de jongere vrouw. Ik vind ik het belangrijk, dat je weet wat je wilt bereiken. Daarnaast hou ik van shoppen, tips geven als het gaat om mode en kleding, en ik hou er van om vrouwen dingen vanuit een ander perspectief te laten zien. En vooral klanten blij te maken met wat zij aanschaffen en hen een leuke dag te bezorgen. Ik ben een zeer optimistisch persoon en altijd vrolijk.

Krachtwoord

Vrolijk

 

Natuurelement

Water, water stroomt altijd en ik ben ook altijd bezig.

 

Motto

Een niet gegrepen kans, is een weggegooide toekomst.

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Eén reactie

  1. Sherise Hanen 14 juni 2018 om 11:01- Antwoorden

    Vrouwen die niet de deur uit kunnen of willen om te shoppen, kunnen een persoonlijk advies op maat krijgen thuis. Compleet met garderobe komt Romey voorrijden en met plezier gaat ze voor je aan de slag.