Voedingssupplementen en stimuleringsmiddelen

/Voedingssupplementen en stimuleringsmiddelen

Voedingssupplementen en stimuleringsmiddelen

Dienst

Speciaal ook voor de vrouw van vandaag ontwikkelt De Haan Lifestyle stimuleringsmiddelen, waarbij alle remmingen los gaan en het grote genieten kan beginnen! De Haan Lifestyle is een groothandel voor voedingssupplementen en stimuleringsmiddelen. En ontwikkelt deze ook in eigen laboratorium.

Ik wil graag contact over deze dienst

De vrouw achter De Haan Lifestyle

Willemien de Haan, 46 jaar, moeder van 12 jarige dochter Annika. Ooit begonnen in de toeristische sector. Samen met echtgenoot Cornelis sinds 2001 oprichter en eigenaar van De Haan Lifestyle (groothandel in voedingssupplementen). Wij zijn met De Haan Lifestyle begonnen om mensen meer glans, geluk, genot en gezondheid te gunnen. Verder heb ik een hele lieve gekke hond, lieve familie, lieve vriendinnen en ga ik graag op vakantie naar bijvoorbeeld Ibiza! Ik ben dol op de zon en het strand! Ontspanning haal ik onder andere uit wandelen in de natuur, spinning, lezen, bioscoop, sauna en gezellig uit eten met Cornelis of vriendinnen.

Krachtwoord

Vertrouwen.

Natuurelement

Aarde, nuchterheid en altijd met de voeten op de grond.

Motto

Het gaat zoals het gaat, het komt zoals het komt en het is zoals het is! Blijf dicht bij jezelf en vertrouw op je gevoel.

Meer over De Haan Lifestyle

De Haan Lifestyle

Speciaal ook voor de vrouw van vandaag ontwikkelt De Haan Lifestyle stimuleringsmiddelen waarbij alle remmingen los gaan en het grote genieten kan beginnen!

libido liquid foto klein de haan lifestyle livelylives

Goed om te weten

De Haan Lifestyle en LivelyLives zijn een samenwerking aangegaan om samen de erobox samen te stellen. Die mag je niet missen. In de maand van de liefde is de unieke Libido Liquid een product dat je niet mag missen.

Willemien de Haan kennen wij uit de zakennetwerken in Noord-Holland. Een discrete en bedachtzame vrouw, die weet wat ze wil. Het is fijn dat LivelyLives en Willemien elkaar hebben gevonden in een mooie samenwerking. Een voorbeeld voor anderen, die via info@livelylives.com altijd in contact kunnen komen over samenwerkingsmogelijkheden.

Jeanet Heinen, LivelyLives

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.