Transformatie-coaching

/Transformatie-coaching

Transformatie-coaching

Dienst

Zit jij in de knoop? Met mijn coaching help ik jou te ontknopen, zodat je transformeert naar een zelfverzekerde, energieke, blije vrouw die midden in het leven staat. Die weet wat zij wil en alle ballen, die zij belangrijk vindt, in de lucht houdt en lacht als er hier en daar eentje valt.

Naast individuele sessies geef ik ook workshops over het verschil tussen mannen- en vrouwenbrein, de invloed van hormonen op ons denken, voelen en doen. En bied ik praktische tools om in je kracht te blijven.

Coaching aanbod: Kom uit de knoop sessie, Powervrouw met Pit Programma en reguliere coaching.

Ik wil graag contact over deze dienst

De vrouw achter Jouw Transformatie

Leven in een rolstoel beschouw ik niet als een beperking maar als een bevrijding. Hierdoor kom ik overal en functioneer ik zelfstandig. Mijn hulphond Rocco is daarbij van onschatbare waarde. Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in de drijfveren/beweegredenen van mensen. Wat maakt dat iemand denkt, reageert en communiceert op de manier waarop diegene dat doet. In mijn leven heb ik veel meegemaakt en veel uitdagingen op mijn pad gekregen De grootste daarvan was ernstig ziek worden en in een rolstoel belanden. Gelukkig ben ik gefocust op wat ik nog wel kan en kijk ik niet naar wat ik niet (meer) kan. Vaak kreeg ik de vraag hoe komt het dat jij zo positief in het leven staat, en doet wat jij allemaal doet ondanks je ziek zijn? Ik wist dat als ik die vraag kon beantwoorden, ik veel mensen zou kunnen helpen. Vooral vrouwen. Ik zie zoveel vrouwen in mijn omgeving worstelen met zichzelf. Het gevoel hebben alles perfect te moeten doen, aan alle verwachtingen te moeten voldoen, vooral die van hen zelf waardoor ze aan het overleven zijn in plaats van aan het leven. Ik ben psychologie gaan studeren en ontdekte tijdens mijn studie dat ik mannen beter kon helpen dan vrouwen met wat ik leerde  Maar ik wilde juist vrouwen helpen, dus ben ik op zoek gegaan naar een methodiek waarmee ik vrouwen kan bevrijden van wat hen weerhoudt om sprankelend, authentiek en volop in het leven te staan. En die heb ik gevonden! Mijn missie is mensen in verbinding brengen met zichzelf. Voornamelijk vrouwen die in de knoop zitten, in bijvoorbeeld werk en privé, te helpen ontknopen, waardoor ze zich vrij voelen om te kunnen zijn wie ze zijn en zich te kunnen richten op wat ze echt willen.

Krachtwoord

Ik ga voor Kracht, omdat ik een diepe, innerlijke kracht heb waar ik altijd uit kan putten, kracht uitstraal (denk ik) en andere vrouwen in hun eigen kracht wil zetten.

Natuurelement

Vuur, vol vuur en passie sta ik in het leven.

Motto

Contact maken (contact maken met anderen, vrouwen helpen in contact met zichzelf en hun gevoel te komen).

Meer over Jouw Transformatie-coaching

Mijn missie is mensen in verbinding te brengen met zichzelf. In verbinding staan met jezelf betekent naar jezelf luisteren, je intuïtie volgen en je niet belemmerd voelen door wat dan ook. Geen knopen ervaren in je leven.

Ik werk met een unieke methode om te ontknopen. Specifiek gericht op het vrouwenbrein. Deze methode heet Creatrix®.  Hierbij gaat het niet om praten maar om visualiseren. Ik ben er trots op, dat ik een van de eersten ben in Europa, die deze methodiek mag toepassen.

Mijn toegevoegde waarde is dat ik psychologie heb gestudeerd, waardoor ik heel snel met jou samen tot de kern kom. Mijn ideale klant is iemand die in de knoop zit en er alles aan wil doen om er uit te komen.

Uit welke knoop kan ik jou helpen?

De Female Factor gaat over wat vrouwen bezig houdt. We willen veel, heel veel. We moeten de perfecte partner, moeder, dochter, werkneemster, vriendin enzovoorts zijn en daarbij worden we geregeerd door onze emoties en hormonen. Wat mij vooral aan vrouwen opvalt, is dat ze vaak denken, dat ze aan allerlei verwachtingen van zichzelf en hun omgeving moeten voldoen. Daardoor spreken ze zich niet meer uit en zetten ze zichzelf op de tweede plaats. Tijdens mijn coaching leer ik vrouwen hun kracht te (her)ontdekken en rust (terug) te vinden, waardoor ze keuzes kunnen maken die bij hen passen.

In mijn workshops leer ik tools om in je kracht te blijven en wat nu echt het verschil is tussen mannen en vrouwen, waardoor wij zo verschillend kunnen reageren op precies dezelfde situaties en de invloed die hormonen hebben op ons leven. Hierbij maak ik naast mijn kennis en kunde veel gebruik van humor, waardoor de sessies en workshops niet te zwaar worden.

Goed om te weten

Vrouwen zitten nu eenmaal anders in elkaar dan mannen, dat weten we allemaal. We ervaren dit dagelijks in onze omgang met anderen, we gaan anders om met mannen dan met vrouwen. Onze hersenen werken anders, ons systeem zit anders in elkaar en wij hebben te maken met onze vrouwelijke cyclus, onze vrouwelijke intuïtie, creativiteit en moederlijke instincten, kortom de Female Factor. In deze 2,5 uur durende workshop leg ik je uit waarin wij vrouwen nu precies verschillen van mannen en hoe onze hormonen onze emoties beïnvloeden. Wist je dat het gros van de begeleidings- en persoonlijke ontwikkelingsmethodieken ontwikkeld is door en voor mannen? Na deze workshop snap je jezelf en je reacties beter en begrijp je dat het geen wonder is dat een hoop dingen die je tot nu toe al hebt geprobeerd om jezelf te ontwikkelen, gewoon niet bij je werken.

Claudia heeft altijd chronische pijn. In plaats van klagen en opgeven is ze gaan studeren. Jarenlang. Ze is blijven leven omdat ze een doel heeft; vrouwen terug in hun kracht zetten. En als iemand dat kan, en het zelf voorleefd, dan is claudia het wel. Deze vrouw IS inspiratie!

Ze heeft ook mij geholpen. Op een ongelofelijk verbonden en toegewijde manier. Met de themas 'onveilig voelen' en 'gehoord en gezien zijn'. Diepgewortelde struikelblokken, al generaties meegenomen en overgedragen in mijn familie. Ik wil niet dat het als een tell sell reclame klinkt... maar ik ben er van af! De lading is weg, ik voel me bevrijd!!! Zelf mijn twee kinderen zijn veranderd. Ze voelen zich veiliger, huilen minder en zitten beter in hun vel. Dit is echt alles waard! Ik ben zo dankbaar.

Claudia, dankjewel. Je hebt mijn leven veranderd. Door je prachtige programma Creatrix, en door me nog mooiere persoonlijkheid!

Iris Dijkema

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.