Transformatie, Trans4mate, door coaching en training

/Transformatie, Trans4mate, door coaching en training

Transformatie, Trans4mate, door coaching en training

Dienst

Gerda Venema uit Dirkshorn houdt zich vanuit haar bedrijf Trans4mate en als Powershootcoach bezig met verandering, profilering en zichtbaarheid.  Bedrijven profileren zich op Linkedin, Twitter en Facebook en werkzoekenden vinden via deze communicatiemiddelen een nieuwe baan. Hierbij is een professionele foto en een sterke elevator pitch van essentieel belang. Via haar bijzondere manier van spiegelcoaching met de camera in de hand, geeft Gerda jouw zelfvertrouwen een boost, leert ze je hoe leuk het is om jezelf te laten zien en heb je prachtige foto’s van jezelf.

Ik wil graag contact over deze dienst

De vrouw achter Trans4mate

Gerda is een ervaren netwerker en weet als geen ander hoe je verbindingen tot stand brengt. In 2009 richtte zij de stichting Fem2Business op, een netwerk voor vrouwelijke ondernemers in Noord-Holland. Zij is eigenaar en organisator van No Nonsense Kennissessies.

Krachtwoord

Verbinden

Natuurelement

Vuur

Motto

Haar motto is: kennen + vertrouwen = gunnen.

Gerda Venema

Meer over Trans4mate

Door haar trainingen en presentaties op het gebied van social media communicatie, imago, elevator pitch en netwerken laat ze je zien hoe je een onuitwisbare indruk achterlaat, hoe netwerken nu eigenlijk werkt, hoe je een elevator pitch integreert in social media en je klant jouw ambassadeur maakt. Haar missie is mensen verbinden en verbeelden.

powershoot

Goed om te weten

In september 2014 werd bij Gerda borstkanker geconstateerd. Over de gevolgen voor haarzelf en haar bedrijf schrijft ze blogs via https://gerdavenema.wordpress.com/ en praat ze openhartig over haar ervaringen tijdens presentaties en lezingen.

Hoewel  een ouder blog, denk ik dat deze nog wel prima te gebruiken is:

When there is a problem, go see Gerda!
In mijn ervaring is Gerda van grote waarde in situaties waarin snel, goed en gedegen werk moet worden verricht. Ze is in staat om in crisissituaties een adequate inschatting te maken van de risico's, haar taken en de politieke omgeving. Ze heeft daarbij het vermogen om lastige zaken bespreekbaar te maken en snel structuur aan te brengen. Als persoon is Gerda iemand die snel vertrouwen krijgt omdat ze integer omgaat met alle belangen, maar bovenal gewoon een fantastische vrouw is!

Franka van Winkel, Directievoorzitter Rabobank

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.