Dienstenplein

WAARMEE KAN LIVELYLIVES JE VAN DIENST ZIJN?

Home/Dienstenplein
Dienstenplein2017-07-18T17:06:57+01:00
Voor elk type vrouw

Bezoek ons veelzijdige dienstenplein.  Voor beauty en lifestyle, massage, meditatie, voeding. Lees ook over afvallen, leefstijlverandering, reizen, teksten en fotografie. Onze diensten helpen jou de beste versie te worden van jezelf. Je thuis te voelen en jezelf en anderen te ontmoeten. Want of je nu zoekt naar coaching, training, scholing of eenmalige diensten, op ons dienstenplein vind je alles wat vrouwen wensen.

VOOR WONEN, WERKEN EN ONTSPANNING

Of het nu gaat om liefde, gezondheid, familie, ontspanning, inkomen; bij LivelyLives kun je zijn wie je bent en leven zoals jij wilt.

HET LIVELYLIVES DIENSTENPLEIN: VOOR WAT VROUWEN WENSEN

Vind jouw dienst

Waarmee kan Lively Lives je helpen?

Interieurvormgever voor bedrijven en de zorg
Interieurvormgever voor bedrijven en de zorg
Interieurontwerp voor bedrijven en de zorg. Daarbij betrekken we zoveel mogelijk bewoners en/of medewerkers. Een fijne omgeving kan hierin het verschil maken. We kunnen alles uit handen nemen.
Hoorn
Business Event High End Ondernemen
Business Event High End Ondernemen
Meriam Slijkerman leert hoe je ECHT onderneemt vanuit vrijheid en autonomie. Vrijheid in geld, tijd en klanten. Verdien goed met wat je het liefste doet, houd tijd over voor je gezin, jezelf of hobby's en werk alleen met klanten waar jij mee wilt werken.
Zwaag
FOCUS-workshop traject van Sterk in Media
FOCUS-workshop traject van Sterk in Media
Mediabureau; FOCUS-workshop traject. |Marketing onder één dak. Kelly en Wendy; dames die met humor, kennis van zaken en een hands on mentaliteit met jou als klant zorgen voor jouw de beste marketing.
Heerhugowaard
Training Blogs en Webteksten Schrijven
Training Blogs en Webteksten Schrijven
Training blogs en webteksten schrijven die doelgericht zijn. Op 9 maart en 22 juni in pand Raak in Schagen. SEO schrijven en blogopbouw. Naast deze training is een e-learning programma beschikbaar. Ook incompany training is mogelijk.
Schagen
Gastvrij flexwerken in ontmoeting met zakenvrouwen
Gastvrij flexwerken in ontmoeting met zakenvrouwen
Flexwerken op De Flevohoeve met ontmoetingen tussen zakenvrouwen. Geen eigen kantoor? Rustig werken tussen afspraken door? Kijk op sociale media voor de planning.
Anna Paulowna
Dijk Meubelatelier voor houtontwerp en bewerking
Dijk Meubelatelier voor houtontwerp en bewerking
Houtverwerking, bootinterieurs, steigerhout en fine wood. Bewerking van houten elementen voor sieraden van LivelyLives. Ook voorkantoorinrichting kun je bij ons terecht.
Leusden

7 diensten in deze categorie

Shop Live-Room voor de jonge vrouw

In the picture

Shop Live-Room voor de jonge vrouw

De showroom en online webshop voor de jonge vrouw van 12 tot 35 voor fashion en accessoires. Tijdens de showroom-event dagen geniet je van leuke voordelen.

Klantreview

LivelyLives vertelt

Vrouwen die niet de deur uit kunnen of willen om te shoppen, kunnen een persoonlijk advies op maat krijgen thuis. Compleet met garderobe komt Romey voorrijden en met plezier gaat ze voor je aan de slag.

Tab 3D-kamers