Dienstenplein

WAARMEE KAN LIVELYLIVES JE VAN DIENST ZIJN?

/Dienstenplein
Dienstenplein 2017-07-18T17:06:57+00:00
Voor elk type vrouw

Bezoek ons veelzijdige dienstenplein.  Voor beauty en lifestyle, massage, meditatie, voeding. Lees ook over afvallen, leefstijlverandering, reizen, teksten en fotografie. Onze diensten helpen jou de beste versie te worden van jezelf. Je thuis te voelen en jezelf en anderen te ontmoeten. Want of je nu zoekt naar coaching, training, scholing of eenmalige diensten, op ons dienstenplein vind je alles wat vrouwen wensen.

VOOR WONEN, WERKEN EN ONTSPANNING

Of het nu gaat om liefde, gezondheid, familie, ontspanning, inkomen; bij LivelyLives kun je zijn wie je bent en leven zoals jij wilt.

HET LIVELYLIVES DIENSTENPLEIN: VOOR WAT VROUWEN WENSEN

Vind jouw dienst

Waarmee kan Lively Lives je helpen?

Dijk Meubelatelier voor houtontwerp en bewerking

In the picture

Dijk Meubelatelier voor houtontwerp en bewerking

Houtverwerking, bootinterieurs, steigerhout en fine wood. Bewerking van houten elementen voor sieraden van LivelyLives. Ook voorkantoorinrichting kun je bij ons terecht.

Klantreview

Lonneke vertelt

Via een kennis kwam ik bij Van Dijk Meubelatlier in Leusden voor een televisiekast op maat. Mijn man en ik hadden daar nogal uiteenlopende meningen over…met name over het formaat. Vooral groot moest het zijn. In gedachten zag ik al een donkere bioscoopkast aan de muur hangen. Gelukkig nam Robert van Dijk onze uiteenlopende meningen met alle geduld op en drie tekeningen verder hadden mijn man en ik een compromis op papier. Vijf weken later werd papier werkelijkheid en hangt er nu een fantastische eiken tv-kast met een soft close lades systeem.

Tab 3D-kamers