Laden Evenementen

Brainstorm ondernemende vrouwen. De brainstorm on tour. Ben jij een ondernemende vrouw en wil je met andere ondernemende vrouwen of ‘collega’s’ sparren? Kom dan naar de derde LivelyLives brainstorm- en kennissessie voor ondernemende vrouwen op maandag 26 november 2018 van 19.30-22.30 uur.

Samen met Gerda Venema van Trans4mate help ik jou om je bedrijf naar een hoger plan te tillen. En wie weet ga je met nieuwe plannen en concepten naar huis.

We bieden je een inspirerende zoeksessie naar ambitie, missie, keerpunt op vijf levensgebieden: Inkomen, Gezondheid, Familie, Liefde en Ontspanning.

Wanneer, waarom en hoe pakken anderen en jij het aan? Deel je verhaal, voel je thuis, ontmoet jezelf in anderen en ontdek …

En je steunt met je deelname de LivelyLives Foundation en het Inloophuis Wij Allemaal.

…  Your Way Of Life.

Gastvrouwen en inspirators: Gerda Venema en Jeanet Heinen
Kosten: 49,67 euro ex btw, incl. koffie, thee en hapjes
Locatie: Inloophuis Wij Allemaal, Burgemeester D. Kooimanweg 11-13, 1442 BZ, Purmerend
Aanmelden: https://www.livelylives.com/product/brainstorm-ondernemende-vrouwen-waterland/
Vol = Vol!

De LivelyLives Brainstorm ondernemende vrouwen is een initiatief van Trans4mate en de LivelyLives Academie, waar je inspirerende workshops, trainingen en evenementen kunt bijwonen. Meer informatie vind je op http://trans4mate.nl/agenda/brainstorm-voor-zakenvrouwen/  en op de via https://www.livelylives.com/brainstorm-voor-ondernemende-vrouwen-waterland/