Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Hoe steun je maatschappelijke initiatieven met een platform?

Kunst; LivelyLives op Noordkopkunst. Wij vertellen je graag hoe wij ons platform inzetten om maatschappelijke initiatieven te steunen. Hoe wij dit platform hebben opgezet en uitgebouwd met de intentie, dat wij jou, vrouw, een podium bieden om jouw goede doel, diensten en producten te laten zien en te delen, vanuit jouw authentieke ambitie. Omdat in jouw eigen kracht de connectie met anderen ontstaat, sociaal gezien maar ook in je werk of onderneming. Mensen werken tenslotte samen met mensen als het diensten betreft.

Wij ontmoeten je graag. Dus ben jij initiatiefnemer, kunstenaar, exposant, sponsor, bedrijfsmedewerker, lid van een serviceclub of netwerkorganisatie of een geïnteresseerde bezoeker, kom dan gezellig langs voor een gastvrije ontmoeting.

Kunst; LivelyLives op Noordkopkunst. Wij zijn er bij en vertellen je graag meer over ons platform en onze foundation op zondag 29 april 2018 van 11- 17 uur (het programma volgt op www.noordkopkunst.nl). De toegang is GRATIS. Mis het niet.

LivelyLives Foundation

Vanuit de LivelyLives foundation steunen wij maatschappelijke initiatieven, waarbij vrouwen betrokken zijn. Regionale initiatieven, die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Vanuit de intentie dat iedereen er mag zijn.

De LivelyLives Foundation steunt niet alleen met geld. Sterker; wij steunen initiatieven vooral door ons zelf en ons netwerk in te zetten. En natuurlijk door op ons platform te delen en oproepen te doen. Omdat ons platform dé plek is waar vraag en aanbod elkaar op gastvrije wijze vindt en ontmoet.

Informatie

Locatie: De Ondernemerscentrale, Oostwal 2, 1747 EZ Tuitjenhorn

Expositie: geopend van 24 maart tot 27 mei 2018 van 11-17 uur.

Website: onder constructie: www.noordkopkunst.nl

LivelyLives Foundation: je kunt ons vinden en steunen door donaties of goede doelen acties via https://www.livelylives.com/foundation/