Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Netwerkborrel LivelyLives. Ben jij lid van LivelyLives of ben jij samenwerkingspartner van of aanbieder op LivelyLives? En vind je het leuk om andere leden, partners en aanbieders te ontmoeten? Kom dan naar de LivelyLives Ledenborrel op vrijdag 17 mei 2019 van 15- 17 uur. GRATIS VOOR LEDEN.

Graag bied ik, Jeanet Heinen, jou namens LivelyLives dit moment aan om te netwerken op de locatie van LivelyLives. Je maakt kennis met andere leden, partners en aanbieders van LivelyLives, die een samenwerking met ons -en misschien ook intussen met jou- zijn aangegaan. Een life community moment.

Bij LivelyLives bieden wij je een moment om je aan elkaar voor te stellen en om meer informatie te krijgen over de levensfilosofie achter LivelyLives en de LivelyLives Foundation. Je geniet van een drankje en een hapje. En je bevindt je in de mobiele showroom van Live-Room; de winkel empowered by LivelyLives. Wij noemen dat nog eens een moment van gastvrij ontmoeten. Mogen we jou verwachten?

Weet dat je andere gelijkgestemden ontmoet waarmee je jouw passie over je bedrijf of activiteit kunt delen onder het genot van een drankje en hapje. Deel je verhaal, voel je thuis, ontmoet jezelf in anderen en ontdek ……  Your Way Of Life.

Nog even de details op een rij:

  • Gastvrouw en inspirator is Jeanet Heinen
  • Kosten: VOOR LEDEN GRATIS, Niet-leden betalen 15 euro, incl. drankje, hapje en een gezellige informele sfeer
  • Locatie: B&B en Trainingslocatie De Flevohoeve, in de ShowLive-Room, Boermansweg 5, 1761LK Anna Paulowna
  • Ontmoeten van andere leden, partners en aanbieders
  • Kennismaken met de producten van LivelyLives en de allereerste collectie van Live-Room
  • Als lid aankopen doen met korting
  • Aanmelden via info@livelylives.com, voor niet-leden: https://www.livelylives.com/product/netwerkborrel-livelylives/
  • Vol = Vol! Er is plek voor maximaal 30 deelnemers

Ben jij nog geen lid en wil je dat worden? Dan profiteer je voor 14,95 een jaar lang van de VOORDELEN als korting en extra’s bij aanbiedingen van dienstverleners op het dienstenplein van LivelyLives, op producten van LivelyLives en Live-Room en op events en workshops in de LivelyLives Academie. Bovendien is de ledenborrel voor jou als lid GRATIS https://www.livelylives.com/lid-worden/

Met jouw deelname steun je de LivelyLives Foundation.