Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Vliegdagen

LivelyLives Foundation belooft events, die verbonden zijn met  de natuurelementen en komt haar belofte na tijdens deze vliegdagen voor vrienden en donateurs van de LivelyLives Foundation. Hoe heerlijk om te genieten van een vlucht in een authentiek toestel. En Texel en de Waddenzee van boven te kunnen zien. Je vrij te voelen en de enorme Marineschepen in de haven van Den Helder zien liggen.

Je wordt als een vorst of vorstin ontvangen door ons welkomstteam, en je zult gepassioneerde gelijk gestemden ontmoeten. De LivelyLives Foundation biedt je een heus Vip-arrangement dat dit alles in zich heeft; van een warme ontvangst in een exclusief voor deze dag gereserveerde hangaar, koffie of thee met een verse lekkernij, een afterchat met een drankje en hapje, een fotomoment, tot een persoonlijk gesprek met een piloot en een vlucht van 20 minuten ‘on top’. Met de opbrengst van sponsors, donateurs en de verkoop van pakketten, diensten en producten steun je bovendien goede doelen die de LivelyLives Foundation voor je selecteert. Zo ontstaat een win-win situatie.

Wil je liever niet vliegen?

Dan hebben we een alternatief arrangement en kun je het historische museum bezoeken. En voor jou als vrouw een goodiebag als extra verwennerij. Absoluut de moeite waard. Kortom een dag die jij, je vrienden en vriendinnen, familie, personeel of zaken relaties niet mogen missen. Doordat je een arrangement koopt, doneer je automatisch aan onze foundation.

Nazitten in het restaurant is overigens ook een aanrader. Daarnaast leent Texel zich uitstekend voor de natuurliefhebber die nog iets langer wil blijven.

Nu boekbaar:

Via info@livelylives.com (vanaf 14 februari a.s. via de LivelyLiveshop). LivelyLives-leden krijgen 5% korting en voorrang bij het boeken.

Ook te boeken voor bedrijven als bedrijfsuitstapje, voor relaties, collega’s en medewerkers.

Nu boeken !!!

Vliegdagen LivelyLives Foundation

Problemen met vervoer vanaf de boot; meld het ons op info@livelylives.com. Tegen geringe vergoeding bieden wij op twee momenten een shuttle service. Heen: 10.50 en 13.50 uur. Terug: 13.20 en 16.00 uur.

*o.b.v. weersomstandigheden en technische beschikbaarheid. Indien nodig kan een alternatief toestel worden ingezet en bij slecht weer kan andere datum worden aangeboden.

*o.b.v. vol is vol, eerst ingeschreven is eerst geregistreerd. LivelyLives houdt zich het recht voorbehouden inschrijvingen te weigeren of de inschrijving te sluiten als deze vol is. Eventueel kan een alternatieve dag worden aangeboden. Voor bedrijven is op dezelfde basis een andere datumafspraak mogelijk.

Op alle evenementen van LivelyLives zijn de algemene voorwaarden van toepassing.