Inloophuis Pisa

//Inloophuis Pisa

Inloophuis Pisa

Familie 12 december 2018

Inloophuis Pisa

Inloophuis Pisa

Dit jaar bestaat Pisa alweer 10 jaar en hier wordt op verschillende manieren aandacht aan gegeven. Zo was er op 4 februari jl. Wereldkankerdag een Lock-Up van 6 prominente Westfriezen, die hun netwerk gingen bellen om te vragen om geld te doneren; dit was een geslaagde actie en bracht ruim €20.000,- op. Op vrijdag 22 maart jl. was er een symposium in de Oosterkerk onder de titel Leven met Liefde en Lef, waarbij o.a. Positieve Gezondheid door Machteld Huber, Huisarts en grondleider een inleiding hierover verzorgde. Maar ook muziek, fotografie, beeldende kunst, theater en verhalen van ervaringsdeskundigen kwamen aan bod. Bovendien werd het nieuwe logo gepresenteerd.

Binnenkort wordt voor de 4e keer de sponsor-obstakelrun Battle4Life in Hoorn georganiseerd; door en voor Pisa. In september is er wederom de SamenLoop voor Hoop, waar Pisa natuurlijk ook aan mee werkt en helpt. In oktober volgt er een benefietgala t.b.v. Pisa en in november een feest met de medewerkers.

Inloophuis Pisa is een warm en gastvrij huis voor mensen met kanker, hun naasten en nabestaanden. Pisa bestaat sinds 2009. Pisa is op alle werkdagen geopend en de eerste zaterdag van de maand. Naast de vrije inloopochtenden en -middagen biedt Inloophuis Pisa verschillende activiteiten aan: van ontspanningsmassage, yoga, creatieve expressie activiteiten en zingen tot lotgenotencontact, cursussen en informatieve themabijeenkomsten. Kindertijd en Chill@Pisa zijn speciale activiteiten voor kinderen en jongeren. Pisa werkt met goed getrainde gastvrouwen en -heren, deskundige activiteitenbegeleiders en wordt aangestuurd door een professionele coördinator.
Pisa draait grotendeels op vrijwilligers en is bijna volledig afhankelijk van donaties en giften.

Voor meer informatie:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Shop Live-Room voor de jonge vrouw

In the picture

Shop Live-Room voor de jonge vrouw

De showroom en online webshop voor de jonge vrouw van 12 tot 35 voor fashion en accessoires. Tijdens de showroom-event dagen geniet je van leuke voordelen.

LivelyLives Nieuwsbrief

Goed nieuws ontvangen?