Blog

door Jeanet Heinen

//Zakenvrouwjaar 2018; JA ik wil!

Zakenvrouwjaar 2018; JA ik wil!

Familie 4 januari 2018

Zakenvrouwjaar 2018; JA ik wil!

Mooie zakenvrouwen. Het glas heffen en de champagne ontkurken. 2018 is begonnen. Begonnen met 365 nieuwe dagen. De feestdagen zijn voorbij. Iedereen rolt op zijn of haar eigen wijze het nieuwe jaar in. Feestend, in stilte, samen of alleen, blij en gelukkig, weemoedig of verdrietig.
Over de hele wereld wordt het gevierd op unieke eigen wijze. Fascinerend dat zo’n getal op de kalender eigenlijk zo’n enorme saamhorigheid onder mensen creëert. Iedereen staat er bij stil en ongemerkt verbindt het moment wereldwijd alle mensen met elkaar, wel 24 uur lang. Als we dat nu 365 dagen vast zouden houden!

Verbindingen koesteren

De laatste weken van het jaar zijn altijd druk of vol lijkt het wel. Vol met afronden van werk, administratie, school en een heel jaar. Weken waarin terugkijken er voor zorgt dat iets wordt afgerond of afgesloten; mooie gebeurtenissen en minder prettige dingen.

Om vervolgens vooruit te kijken naar een nieuw jaar. Een jaar met nieuwe gebeurtenissen. 365 dagen om nieuwe plannen uit te voeren of nieuwe verbindingen te leggen. Verbindingen in vriendschap, binnen families en natuurlijk ook verbindingen als zakenvrouw. En de waardevolle verbindingen die er al zijn, koesteren.

Ontmoeting met de hond

In de Chinese astrologie is 2018 het jaar van de hond. Het jaar van omscholen en beter samenwerken. Van idealen en principes. De hond staat voor oprechtheid en loyaliteit. 2018 vraagt om compact en intiem en minder om grootschalig en kolossaal.

Als yin en yang staat de enorme snelheid waarmee de technologie zich ontwikkelt, tegenover meer aandacht voor de mens. De mens als kern van onze maatschappij. Eens temeer staat de maatschappij in teken van het vergroten van veerkracht en ervaren positieve gezondheid.
In 2018 komen menselijke schakels meer samen; is er meer aandacht voor vrienden onder elkaar, voor familie, voor communities en platforms om ontmoetingen te creëren, ook voor de zakenvrouw.

Gastvrij ontmoeten

Laten we uitkijken naar rijke gastvrije ontmoetingen in 2018 en zelf dé beste gastvrouw zijn in onze business. Anderen en onszelf in ontmoeting met elkaar tot bloei laten komen. Als mens en natuurlijk als zakenvrouw. Een uitstekend voornemen toch?

Zeg jij het ook, net als ik, vanuit mijn hart?  ‘Zakenvrouwjaar 2018; Ja ik wil!’. Tot snel!

 Jeanet Heinen, geïnspireerd oprichter van LivelyLives

 

 

 

Geef een reactie

Dijk Meubelatelier voor houtontwerp en bewerking

In the picture

Dijk Meubelatelier voor houtontwerp en bewerking

Houtverwerking, bootinterieurs, steigerhout en fine wood. Bewerking van houten elementen voor sieraden van LivelyLives. Ook voorkantoorinrichting kun je bij ons terecht.

LivelyLives Nieuwsbrief

Goed nieuws ontvangen?