Foundation

HELP ONS GOEDE DOELEN TE STEUNEN

/Foundation
Foundation2017-08-07T12:30:32+00:00
OVER DE FOUNDATION
Liefde groeit als je het samen deelt
DE LIVELYLIVES FOUNDATION STEUNT GOEDE DOELEN

LivelyLives Foundation steunt organisaties en initiatieven die het leven leuker maken. Dankzij donaties van bedrijven, aankopen via de LivelyLiveshop en het dienstenplein, donateursdagen, evenementen en gulle giften steunen wij de kleinere goede doelen en initiatieven in de buurt, het dorp of de regio.

Ook jouw doel kan daarbij horen.
Contact ons via info@livelylives.com en we sturen je een formulier toe.

Juist jouw persoonlijke verhaal, als oprichter of besturende vrouw van het goede doel, inspireert andere vrouwen. Het motiveert hen om ook initiatief te ondernemen of een doel op te richten. Om hun hart te volgen.

LIVELYLIVES FOUNDATION: JE STAAT NIET ALLEEN

Soms lacht het leven jou of je dierbaren minder toe dan je hoopt. Ziekte en verdriet slaan de grond onder je voeten weg en je hebt hulp nodig om door te gaan. Hulp van familie en vrienden, maar ook van instanties. Om de val te verzachten en je te helpen opkrabbelen. Onze stichting ondersteunt en ontwikkelt initiatieven die het leven een stukje aangenamer maken.

Ook wij kunnen het niet alleen. Help je mee? Steun de LivelyLives Foundation.

LivelyLives Foundation
Geven is delen en verbinden

WORD DONATEUR

Als vast donateur van LivelyLives steun je ons platform op periodieke basis en draag je bij aan onze goede doelen. Wij verwelkomen je graag.

KIES JE DOEL

Kies het goede doel dat jij graag steunt. Je kunt doneren en promoten, eenmalig of periodiek. Jij bepaalt zelf hoe, wanneer en hoeveel; alle beetjes helpen. Jouw support is goud waard!

KIES JE PRODUCT

Een deel van de opbrengsten uit onze LivelyLiveshop en ons dienstenplein, verdelen we onder de goede doelen. Shop en struin en steun meteen de goede doelen van de LivelyLives Foundation.

HELP ONS MEE

Word vrijwilliger of maak de leukste evenementen mee. Ook jouw ideeën voor een benefiet, evenement of inzamelingsactie zijn welkom. Help LivelyLives om de wereld een stukje mooier te maken.

KIES JE EVENT

Reserveer kaartjes voor het evenement waar jij graag naartoe wilt. Een deel van de opbrengsten verdelen we over de goede doelen. Bekijk de evenementenkalender voor informatie.

Bedankt voor je donatie!
Past jouw goede doel bij LivelyLives?

Is het doel opgezet door een vrouw of is er een vrouwelijk bestuurslid? Is het doel of zijn initiatieven gericht op de eigen omgeving binnen een straal van maximaal 50 kilometer? Past het doel bij de filosofie van LivelyLives? Reik jij ons een volgend doel aan? Bij vier keer een ja, komen wij graag met je in contact.

Bekijk de bijlage ‘Goede Doelen’ voor overige voorwaarden.

Tab 3D-kamers