Lid worden

/Lid worden
Lid worden2018-01-06T13:24:14+00:00

Hallo mooie vrouw, wie ben jij? Wij ontmoeten je graag.

Word lid van de LivelyLives community! Waar je thuis komt, je leven deelt en je jezelf in anderen ontmoet. Ervaar de gastvrijheid.

Ontmoet andere vrouwen om van gedachten te wisselen en ervaringen te delen in forumgesprekken. Post je vraag en aanbod. Kom naar ons ontmoetingsplein en profiteer van ledenvoordelen in onze LivelyLiveshop en op het dienstenplein of bij events.  Wandel door de leefkamers: liefde, familie, gezondheid, inkomen en ontspanning. Winkel in onze webshop en bezoek het dienstenplein boordevol aanbiedingen die passen bij jou. Een levendige, veilige en inspirerende omgeving gaat voor je open. En het mooie is, je hoeft er de deur niet voor uit! Word lid van LivelyLives en leef je uit.

KOSTEN LIDMAATSCHAP

Het lidmaatschap van LivelyLives kost € 14,95 per jaar. Natuurlijk ontvang je van LivelyLives een welkomstpresentje als je een van de eerste 100 leden bent.

LIDMAATSCHAP

Voordelen

• 5% korting op producten en diensten binnen LivelyLives
• Toegang tot ontmoetingsplein met eigen inlog
• Je ontvangt unieke loyalty card
• Toegang tot chatfunctie op ontmoetingsplein
• Als eerste op de hoogte van nieuwe producten en diensten, acties en cadeautjes via nieuwsbrief
• Als eerste op de hoogte van activiteiten en evenementen

WORD LID

.

Heeft u al een account?

Inloggen

Heeft u nog geen account?

Lid worden
DIT ZIJN WIJ
Leef jij je dromen?

Worden wie je bent en leven zoals je wilt. Droom jij daar ook van? Lively Lives biedt een omgeving voor en door vrouwen waar je je thuis voelt en je dromen waarheid worden. Van klein geluk tot groot succes. In relaties, gezin, werk en –vooral- voor jezelf. Ontmoet gelijk- gestemden op het ontmoetingsplein, deel je leven, ontmoet jezelf in anderen, ontdek onze leefkamers en winkel mee in onze shop en op het dienstenplein.

Meer over ons