Over ons

DE VIRTUELE ONTMOETINGSPLEK VOOR VROUWEN

Home/Over ons
Over ons2018-09-26T15:55:11+01:00
Welkom bij LivelyLives
DE VIRTUELE ONTMOETINGSPLEK VOOR VROUWEN

Mijn naam is Jeanet Heinen. De afgelopen jaren had ik veel bijzondere ontmoetingen met vrouwen. Bijzonder omdat ieder van hen een eigen, uniek verhaal heeft.  Ontmoetingen waarbij ik werkelijk contact maakte en een grote onderlinge verbondenheid ervoer. Die verbinding vormt de basis voor LivelyLives; de virtuele ontmoetingsplek voor vrouwen om te delen, verbinden en elkaar te inspireren. Onze vrouwelijke kracht is veel groter dan de meeste vrouwen beseffen. Vrouwen zijn flexibel, invoelend en sociaal betrokken in het leven. Vrouwen maken de wereld een beetje mooier. Op deze ontmoetingsplek kun jij als vrouw zoeken en vinden, geven en delen. Je ervaringen en je business. Op jouw eigen wijze. Via LivelyLives brengen we graag jouw kracht naar boven en laten we zien dat we samen sterk zijn. Sluit je aan, ontmoet en ontdek.

Wie ben ik?

Jeanet Heinen
Geïnspireerd oprichter van LivelyLives

Krachtwoord: ontmoeting

Natuurelement: aarde (doen)

Voor mij is wandelen of hardlopen in de natuur, in het bos, de manier om dichtbij de basis van het leven te komen. Daarbij ben ik vaak pragmatisch, direct en basic. Mijn tegenhanger is absoluut spiritualiteit.Mijn missie in het leven is het creëren van ontmoetingen. In de overtuiging dat iedere ontmoeting je verder brengt in het leven. En dat je in iedere ontmoeting ook iets van jezelf ontmoet of herkent. Ontmoetingen helpen je groeien. En helpen je zakelijk om aan klanten te komen die bij jou passen en waarbij jij past.

Motto: Wees flexibel en open minded; het leven gaat altijd anders dan je denkt.

Stap in de vrouwelijke wereld van LivelyLives

Net als jij maken wij een reis door het leven, vol pieken en dalen. Met leuke dingen en ingrijpende gebeurtenissen. Wij zetten onze ervaringen graag positief in voor goede doelen. Omdat elke vrouw een levensverhaal heeft. Wij creëren ruimte voor vrouwen ook om te laten zien wie ze zijn en wat ze doen. Vind en verbind met elkaar op het ontmoetingsplein. Laat je inspireren door onze blogs, artikelen en interviews. Elke maand plaatsen we nieuwe verhalen passend bij een specifiek thema.
Kijk rond in de 3D omgeving van onze leefkamers en klik van daaruit door naar onze webshop.
De producten die we aanbieden ontwikkelen we speciaal voor jou.

Als lid van LivelyLives profiteer je van mooie aanbiedingen en op het dienstenplein tref je alles wat je wenst om te kunnen leven zoals jij wilt. Ontdek LivelyLives terwijl je heerlijk thuis zit, op de bank of aan de keukentafel. Ook via je smartphone stap je eenvoudig in onze vrouwelijke wereld. LivelyLives reist overal met je mee.

LivelyLives en goede doelen 

Via betaalde diensten van LivelyLives steun jij als klant automatisch goede doelen, die LivelyLives voor jou selecteert.

Lid worden

Een lidmaatschap van LivelyLives kost weinig en levert veel op. Bovendien vloeien de inkomsten direct terug naar de goede doelen en verdere ontwikkeling van dit verbindingsplatform voor vrouwen.
Bekijk de voordelen en voorwaarden.

Team LivelyLives

Samen staan we sterk. Dat geldt ook voor ons LivelyLives team.
Als geïnspireerd oprichters hebben we een inspirerende groep mensen om
ons heen verzameld om het platform vorm te geven, op te bouwen en te onderhouden. LivelyLives staat bovendien voor het creëren van ontmoetingen voor en door vrouwen. Om vrouwen podium te geven en om hen te leren kennen op dat podium. Om te ontdekken welke mooie dingen vrouwen doen en welke business zij ondernemen. LivelyLives is een sociaal maatschappelijke onderneming die open staat voor partners om mee samen te werken. Met open vizier en met oog voor elkaars ontwikkeling. Voel je welkom je ideeën met ons te delen op weg naar mooie samenwerkingen.

Leonoor Kints
Directiesecretaresse LivelyLives’

Krachtwoord: zorgzaam
Natuurelement: water (voelen)

Omdat ik in Den Helder woon, heb ik iets met de zee. Mijn man is zeeman en mijn vader was marineman. Toen hij stierf hebben we zijn as in zee uitgestrooid. Maar ook een vakantie is voor mij niet compleet zonder de zee. Daarnaast heb ik gezeild, aan wedstrijdzwemmen gedaan en maak ik graag strandritten te paard. Sinds dit jaar heb ik weer mijn eigen trouwe viervoeter Appie. Een bezoek aan Appie en een buitenrit geven mij energie en ontspanning.

Motto: Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit te werken.

Mieke de Beer-Koomen
(Eind)redacteur LivelyLives

Krachtwoord: liefde
Natuurelement: lucht (denken)

Lucht is ruimte; ademruimte, leef- ruimte, bevlogenheid. De oneindige plek om mijn gedachten de ruimte te geven. Van nature ben ik een dromer. Buiten, als ik wandel aan zee met mijn gezicht in de wind, geeft elke ademteug me vleugels. Ik laat me meevoeren op de wolken. Daar vind ik inspiratie en op het ritme van mijn ademtocht creëer ik. Ik omarm het leven. Als tegenhanger trekt onder mij de aarde aan mijn voeten. Noodzakelijk om vorm te geven aan mijn gedachten.

Motto: Het mooiste dat je kunt worden is jezelf

Mieke de Beer-Koomen, tekstschrijver en redactielid van LivelyLives

Romey Heinen
Producten, shop en productfotografie

Krachtwoord: vrolijk
Natuurelement: vuur (denken)

De vrolijkheid zelf; ik houd van gezelligheid en ben optimistisch en enthousiast. Daarbij ben ik een doorzetter die nieuwsgierig is naar het nieuwe. Voor fotografie, mode en accessoires heb ik een passie en het verkopen hiervan is mijn specialiteit. Voor LivelyLives verzorg ik de producten, de productfoto's en de social media. Graag maak ik canvas en experimenteer ik met styling en fotografie. Evenementen en ladies nights verzorg ik ook graag voor LivelyLives.

Motto: Je leeft maar een keer, dus maak er iets van.

Dennis Veeken
Vormgever LivelyLives

Lucien van Aalzum|
Projectmanager LivelyLives

Robert Veerman
Webbouwer LivelyLives

Tab 3D-kamers