Surprises

/Surprises/
Tubino kokerrokken en jurken op maat

Tubino kokerrokken en jurken op maat

Tubino jurken en kokerrokken op maat.

Vrouwelijke en sexy look op een zeer chique en ingetogen manier, dat is de stijl van Tubino. Elke vrouw is mooi en bijzonder en kan het maximale uit het leven halen, dat is waar Selma Duinkerken, ontwerpster en oprichter van Tubino in gelooft. Of je kleding maat 34 hebt of 44 is niet belangrijk, wel belangrijk is dat je gezien wilt worden en onderscheid wilt maken. Daar helpt zij je graag bij met een perfecte pasvorm, persoonlijk stijl advies en geweldige materialen. Ze ontwerpt de luxe kokerrokken en jurken en geeft workshops waarin je kunt leren hoe je meer uit je uiterlijk kunt halen in je business en presentatie. Ben je er klaar voor?

Tubino in actie met LivelyLives

Tubino stelt een jurk ter beschikking, welke je kunt winnen door lid te worden van LivelyLives. Bovendien maak je kans op een extra kado als je een foto instuurt. Een afbeelding die jij associeert met het krachtwoord dat bij jou past. Je mag er zelf op staan, maar het hoeft niet.

  1. Word lid van LivelyLives en geniet van de kortingen en voordelen. Vermeld bij je aanmelding ‘Tubino-LivelyLives’. En maak kans op de jurk.
  2. Maak bovendien kans op een extra kado door te bedenken welk krachtwoord het beste bij jou past. Maak of kies een foto die jouw gekozen krachtwoord verbeeldt. Je mag er zelf op staan, maar dat hoeft niet.
  3. Mail de foto naar info@livelylives.com en leg in een paar regels uit waar de foto voor staat. Zet daarbij ook je naam en telefoonnummer en vermeld ‘Tubino-LivelyLives-actie’.
Tubino voor de LivelyLives Foundation

Tubino stelt een jurk beschikbaar voor leden van LivelyLives. LivelyLives leden doneren automatisch aan de LivelyLives Foundation met een betaald lidmaatschap.

De vrouw achter Tubino

Een paar jaar geleden heeft Selma Duinkerken, haar zekerheden opgegeven in de financiële sector om Tubino op te zetten. Haar passie is er uit zien om door een ringetje te halen en dat verdient elke vrouw. Door het hele land geeft Selma lezingen voor (zaken) vrouwen in de financiële en juridische sector en bij vrouwennetwerken. Ook heeft ze in enkele bladen gestaan zoals Libelle over haar opvallende carrière switch. Niet alleen zakenvrouwen weten Tubino te waarderen maar ook bekende Nederlandse vrouwen hebben Tubino ontdekt. Lees verder op http://www.tubino.nl

deelnemen aan onze actie
Spannend Op De Foto Fotograaf

Spannend Op De Foto Fotograaf

Spannend Op De Foto

Spannend op de foto fotograaf Nico heeft aandacht heeft voor de wensen van de klant. Zijn specialiteit is vrouwenfotografie. Mooi op de foto, spannend en stijlvol, een 50 tinten shoot, met een vriendin of samen met je zus. Alles is bespreekbaar dus ook je eigen fotofantasie. Ook jij kan anders en mooi op de foto.

Spannend Op De Foto in actie met LivelyLives

Bij aankoop van de Spannende Box tref je een fotoaanbieding aan van 149 voor 120 euro voor een fotosessie van twee uur voor jou of je partner. Koop je deze box niet, dan kun je deze bon -als je lid bent van LivelyLives- ook apart bestellen voor dezelfde prijs via de LivelyLiveshop. Je krijgt de foto’s geleverd op een originele manier. Deze shoot doet je ongetwijfeld goed en laat jezelf zien hoe mooi je bent. Iedere vrouw verdient een fotoshoot als kado voor zichzelf. En natuurlijk kan weggeven ook leuk zijn. Aan je partner of aan de ander als je samen met je zus of vriendin een shoot hebt gedaan.

Spannend op de Foto voor de LivelyLives Foundation

Spannend Op De Foto doneert 5 euro aan de LivelyLives Foundation voor iedere geboekte fotoshoot.

De man achter Spannend Op De Foto

Nico studeerde informatica aan EXIN, ging naar de Kts de Blauwe Kei in Breda, is een trotse vader van vijf prachtige kinderen en is gaan fotograferen in 1986 als hobby, in 2008 gevraagd door de telegraaf media groep (TMG) om de rubriek Miss Zondagochtend te gaan doen en voor die kranten heeft hij met zeer veel plezier ruim 800 dames gefotografeert tot en met 2015 en daardoor een ruime ervaring in de omgang met mensen….. zijn missie is iedereen het plezier gunnen om eens mooi op de foto te gaan, want iedereen is mooi.

 

Powershootcoaching

Powershootcoaching

Powershootcoaching

Powershootcoach Gerda Venema uit Dirkshorn houdt zich vanuit Trans4mate bezig met verandering, profilering en zichtbaarheid.  Bedrijven profileren zich op Linkedin, Twitter en Facebook en werkzoekenden vinden via deze communicatiemiddelen een nieuwe baan. Hierbij is een professionele foto en een sterke elevator pitch van essentieel belang. Via haar bijzondere manier van spiegelcoaching met de camera in de hand, geeft Gerda jouw zelfvertrouwen een boost, leert ze je hoe leuk het is om jezelf te laten zien en heb je prachtige foto’s van jezelf

Powershootcoaching in actie met LivelyLives

Als jij een powershoot bij Gerda boekt en je bent lid van LivelyLives maken jullie een foto van jou met het krachtwoord dat bij jou past. Deze foto komt op de actiepagina van LivelyLives en daarmee ding je automatisch mee naar een leuke kado. Deze foto krijg je digitaal en in hoge resolutie. Als je boekt, vermeld je dat je ‘Powershootactie-LivelyLives’ in je mail of gesprek. Contact is mogelijk via http://www.powershootcoach.nl of info@trans4mate.nl

Powershootcoaching voor de LivelyLives Foundation

Powershootcoaching doneert 25 euro aan de LivelyLives Foundation.

De vrouw achter powershootcoaching

Door haar trainingen en presentaties op het gebied van social media communicatie, imago, elevator pitch en netwerken laat ze je zien hoe je een onuitwisbare indruk achterlaat, hoe netwerken nu eigenlijk werkt, hoe je een elevator pitch integreert in social media en je klant jouw ambassadeur maakt. Haar missie is mensen verbinden en verbeelden. Gerda is een ervaren netwerker en weet als geen ander hoe je verbindingen tot stand brengt. In 2009 richtte zij de stichting Fem2Business op, een netwerk voor vrouwelijke ondernemers in Noord-Holland. Zij is eigenaar en organisator van No Nonsense Kennissessies.

In september 2014 werd bij Gerda borstkanker geconstateerd. Over de gevolgen voor haarzelf en haar bedrijf schrijft ze blogs via https://gerdavenema.wordpress.com/ en praat ze openhartig over haar ervaringen tijdens presentaties en lezingen.

 

powershoot
Het Persoonlijke Dieet

Het Persoonlijke Dieet

Het Persoonlijke Dieet koolhydraatbeperkt voedingsplan voor een fit lichaam en gezonde geest

Alles heeft met elkaar te maken. Het is lichaam is net een orkest. Alles moet met elkaar in verbinding staan, voordat er een mooi muziekstuk klinkt. Wanneer de dirigent de juiste informatie doorspeelt, zal de muziek als een prachtig geheel klinken. Dit is vergelijkbaar met de rol die voeding heeft op het hormoonsysteem. Het persoonlijke dieet brengt hormonen in balans en zorgt voor een blijvend en gezond resultaat. Door de juiste voeding kun jij hormonen in balans brengen en gewicht verliezen. Iedereen is uniek en daarom voor jou: het persoonlijke dieet.

Het Persoonlijke Dieet in actie met LivelyLives

Ieder lid van LivelyLives die bij Het Persoonlijke Dieet komt voor een persoonlijk advies met begeleiding, krijgt een pakket met heerlijke thee. Vermeld bij je mail aan karina@hetpersoonlijkedieet.nl of via http://www.hetpersoonlijkedieet.nl de code ‘het-persoonlijke-dieet-LivelyLives-actie’. Dus word lid en maak gebruik van deze aanbieding. Voor je lidmaatschap krijg je voordelen als deze actie, kortingen op producten en inschrijving op evenementen. En je doneert automatisch aan de foundation, dus je steunt hiermee ook nog eens het goede doel.

Het Persoonlijke Dieet voor de LivelyLives Foundation

Het Persoonlijke Dieet doneert 50 euro aan de LivelyLives Foundation.

De Vrouw achter Het Persoonlijke Dieet

Vanuit het Sociaal Pedagogisch Werk is Karina de HBO opleiding Voeding & Diëtetiek gaan volgen. En heeft Karina zich gespecialiseerd in voeding en over gewicht. Ze heeft cursussen, voorlichtingen en workshops georganiseerd voor bedrijven, kinderdagverblijven en stichtingen. Karina volgt regelmatig cursussen, waaronder ook NLP; dit verrijkt haar werk en contact met haar cliënten. Darmproblematiek een aanpassing van het eetpatroon hebben haar speciale aandacht.

Wat leuk is is dat zij samen met anderen ook workshops geeft. Over het leren lezen en begrijpen van etiketten op voedingsmiddelen, het organiseren van een theeproeverij ‘thee brengt mensen bij elkaar en doet genieten’, of een workshop ‘ademhaling heeft effect op de spijsvertering en het hormoonsysteem.

Theepakketje Het Persoonlijke Dieet
De Haan Lifestyle

De Haan Lifestyle

De Haan Lifestyle en libido liquid

Speciaal ook voor de vrouw van vandaag ontwikkelt De Haan Lifestyle producten waarbij alle remmingen los gaan en het grote genieten kan beginnen!

De Haan Lifestyle in actie met LivelyLives

De Haan Lifestyle en LivelyLives zijn een samenwerking aangegaan om samen de erobox samen te stellen met libido liquid. In de zomermaanden vol liefde is het unieke Libido Liquid een product dat niet mag ontbreken in je koffer. De erobox is verkrijgbaar in de LivelyLiveshop. Je kunt een flesje libido liquid winnen door lid te worden van LivelyLives. Bovendien kun je kans maken op het boekje ‘de avontuurlijke minnaar’ door het volgende te doen:

  1. Word lid van LivelyLives en vermeld bij je lidmaatschap ‘De Haan-LivelyLives actie’ en maak kans op een flesje libido liquid.
  2. Ding mee voor een extra kado door een foto te maken die voor jou ‘liefde’ uitstraalt.
  3. Je mag hier zelf op staan, maar het kan ook iets of iemand zijn wat of die liefde betekent of uitstraalt.
  4. Stuur deze foto naar info@livelylives.com en vermeld ‘De Haan liefde foto actie’. De mooiste foto’s plaatst LivelyLives op instagram @livelylives_
De vrouw achter De Haan Lifestyle

Willemien de Haan, 46 jaar, moeder van 12 jarige dochter Annika. Ooit begonnen in de toeristische sector. Samen met echtgenoot Cornelis sinds 2001 oprichter en eigenaar van De Haan Lifestyle (groothandel in voedingssupplementen). Wij zijn met De Haan Lifestyle begonnen om mensen meer glans, geluk, genot en gezondheid te gunnen. Verder heb ik een hele lieve gekke hond, lieve familie, lieve vriendinnen en ga ik graag op vakantie naar bijvoorbeeld Ibiza! Ik ben dol op de zon en het strand! Ontspanning haal ik onder andere uit wandelen in de natuur, spinning, lezen, bioscoop, sauna en gezellig uit eten met Cornelis of vriendinnen.

 

 

libido liquid foto klein de haan lifestyle livelylives

Economie van de liefde

Economie van de liefde

Economie van de Liefde

Economie van de Liefde combineert liefde en economie, man en vrouw, mens en maatschappij. In de ‘Economie van de Liefde’ beschrijft de makelaar van de samenleving Mariska Appelman haar ervaringen en visie op een ideale wereld. De opbrengsten van het boek gaan naar The Style Foundation waarmee Mariska haar gedachtegoed in de praktijk brengt. Op vrijdag 28 oktober 2016 werd op feestelijke wijze een bijzonder boek gepresenteerd.

Economie van de Liefde in actie met LivelyLives
  1. Word lid van LivelyLives en geniet van de kortingen en voordelen. Vermeld bij je aanmelding ‘Economieboek-LivelyLives’. En maak kans op een boek.
  2. Maak kans op een extra kado door een foto te maken die voor jou het krachtwoord ‘liefde’ uitbeeldt. Je mag er zelf op staan, maar dat hoeft niet.
  3. Mail de foto naar info@livelylives.com en leg in een paar regels uit waar de foto voor staat. Zet daarbij ook je naam en telefoonnummer en Economieboek-LivelyLives actie.

De mooiste 7 inzendingen worden beloond met een boek ‘Economie van de Liefde’.

De Stijl Media voor de LivelyLives Foundation

De Stijl Media stelt 7 boeken ter beschikking voor LivelyLives. Hiermee steunt De Stijl Media de LivelyLives Foundation, omdat leden van LivelyLives kans kunnen maken op een boek. Ieder doneert via haar betaalde lidmaatschap mee aan de LivelyLives Foundation.

De vrouw achter De Stijl Media

Ik was begin twintig toen ze als makelaar toetrad tot de wereld van geld, macht en – helaas ook – oneigenlijkheid. Ondanks dat boeide het vak mij en werd ik geraakt door de verhalen aan de keukentafel. Ook tijdens mijn culturele, internationale reizen maakte ik kennis met een grote diversiteit aan mensen. Het gaf mij een belangrijk inkijkje in de huidige samenleving. Ik werd bewust van de onhoudbaarheid van het huidige economische systeem en de noodzaak van een omwenteling. Vanuit de Westfriese klei kneed ik mijn inzichten tot een geheel en maak ze praktisch inzetbaar. Op mijn manier, mijn eigen STIJL. Vanuit mijn ervaringen schreef ik het boek Economie van de Liefde. Ter bewustwording en het gezamenlijk uitrollen van mijn visie richting een holistische economie binnen een gevleugelde samenleving